Valeton 3 C Zaltbommel

Specificaties

Vraagprijs: € 1.075.000 k.k.


  • Perceel: 1466 m2
  • Bouwjaar: 2008
  • Ligging: bedrijventerrein

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel is deze representatieve bedrijfs-/kantoorruimte te koop. Naast koop is het ook mogelijk om dit object te huren. De huurprijs is op aanvraag.
Het betreft een bedrijfsgebouw met een oppervlak van ca. 1.050 m2 BVO en een perceeloppervlakte van ca. 1350 m2.

Het pand is gebouwd in 2008 en in 2012 gerenoveerd. In 2023 vindt een renovatie plaats van de voorgevel i.c.m. het buitenterrein. Naast de renovatie van de voorgevel worden aan de Oostzijde van het object nog twee bedrijfsruimtes gerealiseerd. Dit geheel krijgt een geintegreerde uitstraling in lijn met de toegevoegde impressie beelden.

Valeton 3C betreft de bestaande bedrijfsruimte, Valeton 3B en 3A betreffen nieuw te bouwen bedrijfsruimtes.

Dit object is multifunctioneel te gebruiken. Er zijn diverse zeer luxe afgewerkte kantoren aanwezig. Daarnaast zijn er diverse bedrijfsruimten met onder andere koel- en vriesruimten aanwezig. Naast de huidige indeling is het pand ook uitermate geschikt om voor andere gebruiksdoeleinden te gebruiken.

Indeling
Begane grond: hal/entree met lift en trapopgang, diverse kantoren en spreekkamers, bedrijfskeuken, diverse bedrijfsruimtes met overheaddeur, toiletgroep en opslagruimte.
Verdieping: overloop met vide en wachtruimte, diverse kantoren en spreekkamers, showkeuken, toiletgroepen, technische ruimte, vide en bergruimte.

Locatie
Centraal in Nederland aan de A2, net buiten het centrum van de historische stad Zaltbommel, ligt het duurzame, veilige en centraal gelegen bedrijventerrein De Wildeman. Het biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid en een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid tussen de gevestigde ondernemers, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten als politie en brandweer.

Bestemming
Het geldende bestemmingsplan is ‘Zaltbommel, de Wildeman’ en heeft als enkelbestemming Bedrijventerrein.
In deze bestemming worden de volgende bedrijven uitgesloten:
– Bevi-inrichtingen en daarmee vergelijkbare bedrijven zijn niet toegestaan
– Geluidzoneringplichtige bedrijven

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

Locatie:

Valeton 3
5301 LW Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod