Woning verkoop

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om je huis te verkopen? Of wil je je huis in de verkoop zetten? Je huis verkopen doe je niet elke dag. Wij hebben hier dagelijks mee te maken en helpen je graag om dit op een succesvolle en professionele manier aan te pakken.

Gratis waardebepaling

Oomen Makelaardij biedt een gratis waardebepaling voor jouw woning. Bij deze waardebepaling komen we langs om vrijblijvend uw huis te bekijken en even kennis te maken. Lijkt u dit wat en bent u geïnteresseerd. Neem dan voor meer informatie contact met ons op, je kan ons bellen op 0418-745381 of stuur een e-mail naar info@oomenmakelaardij.nl.

Waarom Oomen makelaardij & taxaties als verkopend makelaar?

  • We zetten onze resultaatgerichtheid in om jouw doel te behalen.
  • We geven onze eerlijke mening.
  • We benadrukken de positieve punten van jouw huis en maken een plan gebaseerd op de doelgroep voor jouw woning
  • We gebruiken onze creativiteit om er voor jouw alles uit halen wat erin zit.
  • We zetten onze innovativiteit in om je huis optimaal te promoten. Denk aan de 3D scan, drone opnames, visualisaties, etc.

Onderstaand leggen wij je uit hoe een verkooptraject eruit ziet.

Stap 1: Het maken van het verkoopplan

Geheel vrijblijvend komen wij bij je langs en maken wij een verkoopplan om je woning te verkopen. Onderdelen hiervan zijn de potentiele doelgroep, de promotie en marketingmiddelen, de vraagprijsstrategie en de te verwachten opbrengst.

Stap 2: Het huis verkoopklaar maken

Als je gaat verkopen dan is het belangrijk dat je woning er netjes bijstaat. Potentiële kopers moeten het gevoel hebben dat het prettig wonen is. Verhelp kleine mankementen, bijvoorbeeld een lekkende kraan, een klemmende deur en een raam met een barst. Zorg ook dat de tuin er uitnodigend uitziet.

Stap 3: Het huis te koop zetten

Wij gaan aan de slag om jouw woning optimaal te presenteren. We maken professionele foto’s, video’s en stellen alle documentatie en brochures benodigd voor de verkoop op. Daarna plaatsen wij jouw woning op onze website, funda en social media.

Stap 4: De bezichtigingen

Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen. In overleg met jou en de kandidaat-kopers, stellen wij het tijdstip vast. De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is in juist jouw woning en waar aanvullende vragen liggen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor het bepalen van de strategie in de vervolgfase en uiteraard bij latere onderhandelingen. Na de bezichtiging brengen wij altijd verslag aan je uit.

Stap 5: De onderhandelingen

Verkopen is een vak en het verkopen van een huis al helemaal. Daarom is het voor jou fijn dat wij er heel ervaren in zijn. Maar de eindbeslissing ligt altijd bij jou. Alleen jij bepaalt voor welk bedrag je je huis wilt verkopen. Als er een bod ligt, zullen wij dit met je bespreken en samen de rest van het pad uitstippelen. Want de prijs is weliswaar een belangrijk onderdeel, maar het is één onderdeel van het onderhandelingsproces. Denk bijvoorbeeld aan de overdrachtsdatum of de ontbindende voorwaarden.

Stap 6: De ondertekening van de koopakte

Wanneer jij en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien. Eveneens kan het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin staan.

Stap 7: Naar de notaris

De ondertekende koopakte en alle relevante stukken gaan samen met een kopie van uw rijbewijs of identiteitsbewijs naar de notaris. Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt hij een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Een aantal dagen voor de levering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening.
Wij controleren voor jou of alle gegevens kloppen. Op de dag van levering vindt de inspectie plaats. Wij maken een inspectieformulier op en sturen deze naar alle betrokken partijen. Daarna gaan we naar de notaris en wordt de akte ondertekend.
Ga jij je huis verkopen? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek bij ons aan.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Woningaanbod droogt op

11-04-2024

Meer vraag en meer bezichtigingen bij minder aanbod

Lees meer