Het team

Kantoor Brakel

Lean Oomen

Register Makelaar-taxateur

Co Oomen

Register Makelaar-taxateur

Kantoor Zaltbommel

Peter Oomen

Peter Oomen

Register Makelaar-taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Aron Hobo

Medewerker binnendienst

Niek Schreuders

Medewerker binnendienst

Astrid Schotman Teamlid

Astrid Schotman

Hypotheek en Verzekeringsadviseur

Het team achter Oomen makelaardij & taxaties

Lean Oomen –  Register Makelaar Taxateur

Lean is verantwoordelijk voor kantoor Brakel. Hij is zijn loopbaan gestart bij accountantskantoor AccoN AVM waar hij eerst als assistent accountant actief was en vervolgens de overstap maakte naar de IT afdeling. In 2007 behaalde hij zijn diploma Makelaar in onroerende zaken. In 2008 maakte hij de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest als IT Manager voor Robeco Institutional Asset Management maakte hij begin 2017 definitief de overstap naar de makelaardij.

Co Oomen – Register Makelaar Taxateur

In 1997 is Oomen Makelaardij & Taxaties opgericht door Co. Na jaren gewerkt te hebben als timmerman en metselaar in de bouw, heeft hij de switch gemaakt naar het makelaarsvak. Zijn achtergrond in de bouw, levert hem nog dagelijks voordeel op in het bouwkundige aspect van de makelaardij. Ook het makelaars- en taxateursvak heeft na 20 jaar geen geheimen meer voor Co.

Peter Oomen – Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Peter is verantwoordelijk voor kantoor Zaltbommel. Hij is zijn loopbaan gestart bij de Luchtmobiele Brigade. Na vier jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het bankwezen. Eerst als hypotheekadviseur en later als Assetmanager. Als Assetmanager was hij verantwoordelijk voor de verkoop van moeilijk verkoopbare onroerend goed objecten. Peter kan met zijn kennis van zowel vastgoed als van hypotheken, jou op verschillende gebieden helpen.

Aron Hobo – Medewerker Binnendienst

Aron studeert bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens zijn opleiding is hij in aanraking gekomen met verschillende bedrijven en heeft hier onderzoeken voor uitgevoerd. Als stagiair is Aron nu aan de gang bij het kantoor in Zaltbommel. Gedurende zijn stage werkt hij aan een bedrijfskundige opdracht, namelijk het optimaliseren van het taxatieproces. Als je naar kantoor Zaltbommel belt, is de kans aanwezig dat je Aron aan de lijn krijgt, hij helpt je graag verder!

Niek Schreuders – Medewerker Binnendienst

Niek voert een onderzoek uit bij Oomen makelaardij. Naast dit onderzoek maakt hij kennis met het makelaars vak, hij loopt dan ook bij verschillende stappen van het verkoopproces mee. De kans is dus aanwezig dat je hem bij een bezichtiging of een afspraak op kantoor tegen komt, hij zal je dan zo goed mogelijk proberen te helpen!

 

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Rondetafelgesprek Binnen- en Buitenstedelijk Bouwen Tweede Kamer

30-10-2020

Op 29 oktober vond het Rondetafelgesprek over binnen- en buitenstedelijk bouwen plaats.

Lees meer