Het team

Kantoor Brakel

Lean Oomen

Register Makelaar-taxateur

Co Oomen

Register Makelaar-taxateur

Amanda van Wijgerden

Officemanager

Kantoor Zaltbommel

Peter Oomen

Peter Oomen

Register Makelaar-taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Aron Hobo

Stagiair

Het team achter Oomen makelaardij & taxaties

Lean Oomen –  Register Makelaar Taxateur

Lean is verantwoordelijk voor kantoor Brakel. Hij is zijn loopbaan gestart bij accountantskantoor AccoN AVM waar hij eerst als assistent accountant actief was en vervolgens de overstap maakte naar de IT afdeling. In 2007 behaalde hij zijn diploma Makelaar in onroerende zaken. In 2008 maakte hij de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest als IT Manager voor Robeco Institutional Asset Management maakte hij begin 2017 definitief de overstap naar de makelaardij.

Co Oomen – Register Makelaar Taxateur

In 1997 is Oomen Makelaardij & Taxaties opgericht door Co. Na jaren gewerkt te hebben als timmerman en metselaar in de bouw, heeft hij de switch gemaakt naar het makelaarsvak. Zijn achtergrond in de bouw, levert hem nog dagelijks voordeel op in het bouwkundige aspect van de makelaardij. Ook het makelaars- en taxateursvak heeft na 20 jaar geen geheimen meer voor Co.

Amanda van Wijgerden – Backoffice medewerker

Amanda heeft ruim 11 jaar ervaring opgedaan als binnendienst medewerker in de keukenbranche. Ze houdt zich op kantoor Brakel bezig met alle voorkomende werkzaamheden op de binnendienst. Amanda houdt van de dynamiek van de makelaardij. Heb je vragen voor kantoor Brakel, dan helpt Amanda je graag verder!

Peter Oomen – Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Peter is verantwoordelijk voor kantoor Zaltbommel. Hij is zijn loopbaan gestart bij de Luchtmobiele Brigade. Na vier jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het bankwezen. Eerst als hypotheekadviseur en later als Assetmanager. Als Assetmanager was hij verantwoordelijk voor de verkoop van moeilijk verkoopbare onroerend goed objecten. Peter kan met zijn kennis van zowel vastgoed als van hypotheken, jou op verschillende gebieden helpen.

Aron Hobo – Stagiair

Aron studeert bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens zijn opleiding is hij in aanraking gekomen met verschillende bedrijven en heeft hier onderzoeken voor uitgevoerd. Als stagiair is Aron nu aan de gang bij het kantoor in Zaltbommel. Gedurende zijn stage werkt hij aan een bedrijfskundige opdracht, namelijk het optimaliseren van het taxatieproces. Als je naar kantoor Zaltbommel belt, is de kans aanwezig dat je Aron aan de lijn krijgt, hij helpt je graag verder!

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Laatste nieuws

Aangifte inkomstenbelasting 2018

25 maart 2019

Eigen huis en aangifte inkomstenbelasting 2018 De Belastingdienst laat elk jaar punten zien die extra gecontroleerd worden tijdens de aangifte van de inkomstenbelasting. Ook dit jaar zijn er verschillende punten…

Lees meer