Het team

Kantoor Brakel

Lean Oomen

Register Makelaar Taxateur

Co Oomen

Register Makelaar Taxateur

Kantoor Zaltbommel

Peter Oomen

Peter Oomen

Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Esther Oomen

Register Makelaar Taxateur

Marlies Wiersema

Register Makelaar Taxateur

Mirjam Elshout

Medewerkster binnendienst

Het team achter Oomen makelaardij & taxaties

Lean Oomen –  Register Makelaar Taxateur

Lean is verantwoordelijk voor kantoor Brakel. Hij is zijn loopbaan gestart bij accountantskantoor AccoN AVM waar hij eerst als assistent accountant actief was en vervolgens de overstap maakte naar de IT afdeling. In 2007 behaalde hij zijn diploma Makelaar in onroerende zaken. In 2008 maakte hij de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest als IT Manager voor Robeco Institutional Asset Management maakte hij begin 2017 definitief de overstap naar de makelaardij.

Co Oomen – Register Makelaar Taxateur

In 1997 is Oomen Makelaardij & Taxaties opgericht door Co. Na jaren gewerkt te hebben als timmerman en metselaar in de bouw, heeft hij de switch gemaakt naar het makelaarsvak. Zijn achtergrond in de bouw, levert hem nog dagelijks voordeel op in het bouwkundige aspect van de makelaardij. Ook het makelaars- en taxateursvak heeft na 20 jaar geen geheimen meer voor Co.

Peter Oomen – Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Peter is verantwoordelijk voor kantoor Zaltbommel. Hij is zijn loopbaan gestart bij de Luchtmobiele Brigade. Na vier jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het bankwezen. Eerst als hypotheekadviseur en later als Assetmanager. Als Assetmanager was hij verantwoordelijk voor de verkoop van moeilijk verkoopbare onroerend goed objecten. Peter kan met zijn kennis van zowel vastgoed als van hypotheken, jou op verschillende gebieden helpen.

Esther Oomen – Register Makelaar Taxateur 

Samen met Peter runt Esther het kantoor in Zaltbommel. Na tien jaar ervaring in onder andere functies als Officemanager, Adviseur Particulieren en daarna langere tijd als Intern Account Manager Corporate Clients Rabobank, heeft ze de overstap gemaakt naar het vastgoed. Als Register Makelaar Taxateur, kom je Esther tegen bij bezichtigingen, woningfotografie, een opleveringinspectie of bij een taxatie van je woning.

Marlies Wiersema – Register Makelaar Taxateur

Ruim 10 jaar werkzaam in de makelaardij, dus voor Marlies heeft het vak geen geheimen meer. De laatste jaren is ze met veel plezier actief geweest zowel als makelaar als taxateur. Geboren, getogen en woonachtig in het prachtige Rivierengebied. Wellicht komen je Marlies binnenkort tegen in de schitterende omgeving van de Bommelerwaard!

Mirjam Elshout – Medewerkster binnendienst

Per 1 mei 2021 is Mirjam in dienst gekomen bij Oomen Makelaardij & Hypotheken als binnendienst medewerkster. Grote kans dat je haaraan de telefoon krijgt of treft in de mail. Als eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf kun je bij Mirjam voor al je vragen terecht. Of dat nu gaat om een hypotheek, je verzekeringen, hulp bij verkoopplannen of het aanvragen van een taxatierapport. Voor klanten uit de Bommelerwaard is Mirjam zeker geen onbekend gezicht, ze heeft namelijk 12 jaar gewerkt voor de Rabobank in deze regio. Maar vanaf mei 2021 mag ze haar hypotheekkennis en ervaring verder uitbreiden met verzekeringen en alles wat met de makelaardij te maken heeft.  Tot ziens of horens.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

MIPIM 2023

23-03-2023

“Impact your future” was het overall thema van de 33e MIPIM, die dit jaar plaatsvond van 14 t/m 17 maart in Cannes. Er waren ruim 23.000 bezoekers op...

Lees meer