Waarom Oomen makelaardij & taxaties?

Waarom zou je voor Oomen makelaardij & taxaties kiezen?

  • Innovatie zit in onze genen, we lopen graag voorop met de nieuwste ontwikkelingen. We hebben een groot netwerk op social media en we werken met drones. Check ook eens onze nieuwste 3D scan.
  • Wij beschikken over enorm veel data over de plaatselijke markt, hierdoor is onze kennis up to date en kunnen wij je goed adviseren.
  • Styling van je huis vinden wij van groot belang, daardoor verkoopt je huis vaak sneller en/of voor een betere prijs. Ook hier kunnen wij je voorzien in advies op maat.
  • Hypotheken en verzekeren. Wij werken nauw samen met een financieel adviesbureau, je kunt bij ons dus voor al je zaken rondom wonen terecht.
  • We maken graag een afspraak voor je! We helpen kopers de mogelijkheden te zien van de woning. We adviseren welke kleine zaken aangepast kunnen worden, tekenen de mogelijkheden digitaal in en maken inzichtelijk wat een potentiële verbouwing kost en op gaat leveren.
  • Daarbij zijn wij de enige gecertificeerde partij in de Bommelerwaard die woningen, bedrijfspanden en agrarische objecten mag taxeren en verkopen.

Kortom: zoek je een professionele makelaar of taxateur, die zich tomeloos inzet voor het beste resultaat voor jou. Vind je kwaliteit belangrijk en wil je bij één partij terecht kunnen voor al je vraagstukken? Dan zijn wij een goede match!

Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Oomen makelaardij & taxaties noteert hierin steevast een 8,8. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 hier in te zien. Ook alle woningen die we afgelopen jaar verkochten zijn hier terug te vinden.

Het team achter Oomen makelaardij & taxaties

Co Oomen – Register Makelaar Taxateur

In 1997 is Oomen Makelaardij & Taxaties opgericht door Co. Na jaren gewerkt te hebben als timmerman en metselaar in de bouw, heeft hij de switch gemaakt naar het makelaarsvak. Zijn achtergrond in de bouw, levert hem nog dagelijks voordeel op in het bouwkundige aspect van de makelaardij. Ook het makelaars- en taxateursvak heeft na 20 jaar geen geheimen meer voor Co.

Lean Oomen –  Register Makelaar Taxateur

Lean is verantwoordelijk voor kantoor Brakel. Hij is zijn loopbaan gestart bij accountantskantoor AccoN AVM waar hij eerst als assistent accountant actief was en vervolgens de overstap maakte naar de IT afdeling. In 2007 behaalde hij zijn diploma Makelaar in onroerende zaken. In 2008 maakte hij de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest als IT Manager voor Robeco Institutional Asset Management maakte hij begin 2017 definitief de overstap naar de makelaardij.

Peter Oomen – Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Peter is verantwoordelijk voor kantoor Zaltbommel. Hij is zijn loopbaan gestart bij de Luchtmobiele Brigade. Na vier jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het bankwezen. Eerst als hypotheekadviseur en later als Assetmanager. Als Assetmanager was hij verantwoordelijk voor de verkoop van moeilijk verkoopbare onroerend goed objecten. Peter kan met zijn kennis van zowel vastgoed als van hypotheken, jou op verschillende gebieden helpen.

Rinske Oomen – Backoffice medewerker

Rinske is als Back-Office medewerker vooral achter de schermen werkzaam bij Oomen makelaardij en taxaties. Ze houdt zich bezig met het maken van brochures, het verwerken van gegevens, het schrijven van teksten en ook vervult ze de rol van sparringspartner. Daarnaast werkt ze als HR-manager bij N&S Quality Consultants B.V.

Co Oomen - Oomen Makelaardij & Taxaties

Co Oomen

Register Makelaar-taxateur

Lean Oomen - Oomen Makelaardij & Taxaties

Lean Oomen

Register Makelaar-taxateur

Peter Oomen

Peter Oomen

Register Makelaar-taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Rinske Oomen - Oomen Makelaardij & Taxaties

Rinske Oomen

Backoffice medewerker

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt ons bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Vragen? Bel ons 0418 677008

Laatste nieuws

Cijfers 2e kwartaal woningmarkt Bommelerwaard

29 augustus 2018

Het tweede kwartaal van 2018 was ook in de Bommelerwaard hectisch. Er is steeds meer schaarste op de woningmarkt, prijzen stijgen en verkooptijden worden korter. Meer weten? Bekijk hieronder de…

Lees meer