Het team

Kantoor Brakel

Lean Oomen

Register Makelaar Taxateur

Co Oomen

Register Makelaar Taxateur

Kantoor Zaltbommel

Peter Oomen

Peter Oomen

Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Esther Oomen

Register Makelaar Taxateur

Het team achter Oomen makelaardij & taxaties

Lean Oomen –¬† Register Makelaar Taxateur

Lean is verantwoordelijk voor kantoor Brakel. Hij is zijn loopbaan gestart bij accountantskantoor AccoN AVM waar hij eerst als assistent accountant actief was en vervolgens de overstap maakte naar de IT afdeling. In 2007 behaalde hij zijn diploma Makelaar in onroerende zaken. In 2008 maakte hij de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest als IT Manager voor Robeco Institutional Asset Management maakte hij begin 2017 definitief de overstap naar de makelaardij.

Co Oomen – Register Makelaar Taxateur

In 1997 is Oomen Makelaardij & Taxaties opgericht door Co. Na jaren gewerkt te hebben als timmerman en metselaar in de bouw, heeft hij de switch gemaakt naar het makelaarsvak. Zijn achtergrond in de bouw, levert hem nog dagelijks voordeel op in het bouwkundige aspect van de makelaardij. Ook het makelaars- en taxateursvak heeft na 20 jaar geen geheimen meer voor Co.

Peter Oomen – Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Peter is verantwoordelijk voor kantoor Zaltbommel. Hij is zijn loopbaan gestart bij de Luchtmobiele Brigade. Na vier jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het bankwezen. Eerst als hypotheekadviseur en later als Assetmanager. Als Assetmanager was hij verantwoordelijk voor de verkoop van moeilijk verkoopbare onroerend goed objecten. Peter kan met zijn kennis van zowel vastgoed als van hypotheken, jou op verschillende gebieden helpen.

Esther Oomen РRegister Makelaar Taxateur 

Samen met Peter runt Esther het kantoor in Zaltbommel. Na tien jaar ervaring in onder andere functies als Officemanager, Adviseur Particulieren en daarna langere tijd als Intern Account Manager Corporate Clients Rabobank, heeft ze de overstap gemaakt naar het vastgoed. Als Register Makelaar Taxateur, kom je Esther tegen bij bezichtigingen, woningfotografie, een opleveringinspectie of bij een taxatie van je woning.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

De visie van NVM op de Wet betaalbare huur

18-06-2024

Vandaag debatteert de Eerste Kamer over de Wet betaalbare huur. Het is de verwachting dat volgende week later de wet gestemd zal worden. Als de Eerste...

Lees meer