Het team

Het team achter Oomen makelaardij & taxaties

Co Oomen – Register Makelaar Taxateur

In 1997 is Oomen Makelaardij & Taxaties opgericht door Co. Na jaren gewerkt te hebben als timmerman en metselaar in de bouw, heeft hij de switch gemaakt naar het makelaarsvak. Zijn achtergrond in de bouw, levert hem nog dagelijks voordeel op in het bouwkundige aspect van de makelaardij. Ook het makelaars- en taxateursvak heeft na 20 jaar geen geheimen meer voor Co.

Lean Oomen –  Register Makelaar Taxateur

Lean is verantwoordelijk voor kantoor Brakel. Hij is zijn loopbaan gestart bij accountantskantoor AccoN AVM waar hij eerst als assistent accountant actief was en vervolgens de overstap maakte naar de IT afdeling. In 2007 behaalde hij zijn diploma Makelaar in onroerende zaken. In 2008 maakte hij de stap om als zelfstandige aan de slag te gaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest als IT Manager voor Robeco Institutional Asset Management maakte hij begin 2017 definitief de overstap naar de makelaardij.

Amanda van Wijgerden – Backoffice medewerker

Amanda heeft ruim 11 jaar ervaring opgedaan als binnendienst medewerker in de keukenbranche. Ze houdt zich op kantoor Brakel bezig met alle voorkomende werkzaamheden op de binnendienst. Amanda houdt van de dynamiek van de makelaardij. Heb je vragen voor kantoor Brakel, dan helpt Amanda je graag verder!

Peter Oomen – Register Makelaar Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Peter is verantwoordelijk voor kantoor Zaltbommel. Hij is zijn loopbaan gestart bij de Luchtmobiele Brigade. Na vier jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het bankwezen. Eerst als hypotheekadviseur en later als Assetmanager. Als Assetmanager was hij verantwoordelijk voor de verkoop van moeilijk verkoopbare onroerend goed objecten. Peter kan met zijn kennis van zowel vastgoed als van hypotheken, jou op verschillende gebieden helpen.

Marion Hendriks – Officemanager

Marion heeft een achtergrond in de mondzorg en makelaardij. Na 10 jaar patiënten te hebben geholpen aan een schoon gebit, besloot ze de switch te maken naar de makelaardij. Mensen helpen aan een nieuwe woning. Helemaal nieuw is de makelaardij niet aangezien zij in 2003 de opleiding Makelaardij O.G. heeft afgerond. Marion is de spil in het web van kantoor Zaltbommel, een vrolijke dame en een echte doorzetter die van dynamiek en resultaten behalen houdt. De kans is groot dat je haar aan de lijn krijgt als je kantoor Zaltbommel belt.

Co Oomen - Oomen Makelaardij & Taxaties

Co Oomen

Register Makelaar-taxateur

Lean Oomen - Oomen Makelaardij & Taxaties

Lean Oomen

Register Makelaar-taxateur

Amanda van Wijgerden

Backoffice medewerker

Peter Oomen

Peter Oomen

Register Makelaar-taxateur en Erkend Hypotheekadviseur

Marion Hendriks

Officemanager

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Laatste nieuws

Wetswijzigingen woningmarkt 2019

14 december 2018

Welke wetswijzigingen vinden er plaats in 2019 met betrekking tot de woningmarkt? We zetten de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij: Hypotheek en financiering Hypotheekrenteaftrek daalt van 49,5% naar…

Lees meer