Nieuws

Bemiddeling bij fosfaatrechten

Geplaatst op: 12-12-2018

Op 1 januari 2018 is het fosfaatrechtenstelsel ingevoerd. NVM A&LV-makelaars bemiddelen bij de aan- en verkoop van deze rechten. “Het is onze rol om ervoor te zorgen dat dit proces tussen verkopers en kopers zo transparant mogelijk verloopt”, aldus Albert de Koning, directeur van De Koning & Witzier Makelaars uit Waarder.

Lees meer...

Column: Bewogen jaar

Geplaatst op: 18-12-2018

Het is een bewogen jaar geweest voor de NVM en de ruim 4.200 NVM-makelaars en taxateurs die dagelijks hun werk maken van het bemiddelen, taxeren en adviseren bij de verkoop en koop van woningen, commercieel en agrarisch vastgoed. De ontwikkelingen op de onroerendgoedmarkt maken duidelijk dat kwaliteit, innovatie, maatwerk en service de speerpunten moeten zijn voor ons beleid in 2019 en de jaren daarna.

Lees meer...

Kamer spreekt zich uit voor harde plancapaciteit en over-programmeren

Geplaatst op: 14-12-2018

De Tweede Kamer heeft een tweetal moties aangenomen waarin wordt gepleit voor overprogrammeren en harde plancapaciteit. Ook wordt opgeroepen om meer te bouwen in gemeenten boven Amsterdam en rondom Utrecht. De moties zijn beide ingediend door de VVD en het CDA. De NVM is blij met deze moties omdat hierdoor meer druk wordt uitgeoefend op provincies en gemeenten om voldoende woningen te bouwen.

Lees meer...

Verklaring

Geplaatst op: 11-12-2018

Na gezamenlijk overleg komen het Algemeen Bestuur en het bestuurslid Frits Markus met de volgende gezamenlijke verklaring:

Lees meer...

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Laatste nieuws

Wetswijzigingen woningmarkt 2019

14 december 2018

Welke wetswijzigingen vinden er plaats in 2019 met betrekking tot de woningmarkt? We zetten de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij: Hypotheek en financiering Hypotheekrenteaftrek daalt van 49,5% naar…

Lees meer