Waarom Oomen Makelaardij & Taxaties?

Waarom zou je voor Oomen makelaardij & taxaties kiezen?

  • Innovatie zit in onze genen, we lopen graag voorop met de nieuwste ontwikkelingen. We hebben een groot netwerk op social media en we werken met drones.
  • Wij beschikken over enorm veel data over de plaatselijke markt, hierdoor is onze kennis up to date en kunnen wij je goed adviseren.
  • Styling van je huis vinden wij van groot belang, daardoor verkoopt je huis vaak sneller en/of voor een betere prijs. Ook hier kunnen wij je voorzien in advies op maat.
  • Hypotheken en verzekeren. Wij werken nauw samen met een financieel adviesbureau, je kunt bij ons dus voor al je zaken rondom wonen terecht.
  • We maken graag een afspraak voor je! We helpen kopers de mogelijkheden te zien van de woning. We adviseren welke kleine zaken aangepast kunnen worden, tekenen de mogelijkheden digitaal in en maken inzichtelijk wat een potentiële verbouwing kost en op gaat leveren.
  • Daarbij zijn wij gekwalificeerd om zowel woningen als bedrijfspanden te mogen taxeren en verkopen.

Kortom: zoek je een professionele makelaar of taxateur, die zich tomeloos inzet voor het beste resultaat voor jou. Vind je kwaliteit belangrijk en wil je bij één partij terecht kunnen voor al je vraagstukken? Dan zijn wij een goede match!

Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Oomen makelaardij & taxaties noteert hierin steevast een 8,8. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 hier in te zien. Ook alle woningen die we afgelopen jaar verkochten zijn hier terug te vinden.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Hittegolf op huizenmarkt

04-07-2024

Prijs plust 7,2% in één kwartaal; meer transacties en meer overbiedingen

Lees meer