Bedrijfsmakelaardij

Verkoop

Bent u eigenaar van bedrijfsmatig vastgoed, zoals een kantoorruimte, winkel- of bedrijfspand en wilt u verkopen? Dan bent u bij Oomen makelaardij & taxaties aan het juiste adres, wij kunnen u begeleiden gedurende het hele traject. Onze jarenlange ervaring, ons grote netwerk en innovatieve aanpak in de bedrijfsmakelaardij, zorgen voor het beste resultaat voor uw object.

Om het beste resultaat te behalen maken we altijd een persoonlijk verkoopplan. Hierin nemen we vanzelfsprekend de laatste ontwikkelingen in de vastgoedbranche mee en kijken we naar de mogelijkheden van het pand. Soms is er meer mogelijk dan waar het pand nu voor bestemd is of waar het pand nu voor gebruikt wordt. Na gesprekken met u als opdrachtgever, onderzoeken we de andere mogelijkheden, denk hierbij aan een gesprekken met gemeentes, architecten, ontwikkelaars en investeringsmaatschappijen. Na de inventarisatie kunnen we uw object zo goed mogelijk positioneren in de markt.

Na het in de verkoop zetten van uw pand, gaan we verder voor u aan de slag. We doen bezichtigingen en voeren de onderhandelingen voor u. Als we overeenstemming hebben met de koper, maken we het contract voor u op.

Zoekt u een professionele en innovatieve bedrijfsmakelaar voor uw bedrijfspand? Dan helpen wij u graag!

Aankoop

Het aankopen van een nieuw kantoor, winkel- of horecapand kan soms een ingewikkelde en tijdsintensieve klus zijn. Oomen makelaardij & taxaties heeft hier dagelijks mee te maken en wij kunnen u hierin goed begeleiden.
Wij maken altijd een persoonlijk aankoopplan. We maken allereerst een uitgebreide inventarisatie van al uw wensen. Hierna gaan wij op zoek naar vastgoed dat hierbij past. We bespreken dit met u, doen samen de bezichtigingen en voeren de onderhandelingen voor u. Door onze ervaringen weten we wat mogelijk is met de prijs en wat er contractueel wel en niet afgesproken kan en mag worden.
Zoekt u een professionele makelaar, die weet wat er speelt en mogelijk is in de markt? Dan zijn wij graag uw aankoopmakelaar!

TMI Taxatie

Uw pand laten taxeren kan om verschillende redenen nuttig of nodig zijn. Misschien overweegt u uw pand te gaan verkopen of verhuren, wilt u een pand aankopen en heeft u een financiering nodig of misschien is het een eis van bijvoorbeeld de bank?

In zulke gevallen biedt een taxatie uitkomst. Op basis van de taxatie kunt u een gefundeerde keuze maken over verkoop van uw pand, een passende huurprijs vaststellen of de bank overtuigen van de waarde van uw pand. Oomen makelaardij & taxaties heeft ruim 20 jaar ervaring met het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed  en werk met het Taxatie Management Instituut (TMI).

Waarom een TMI taxatie?

Een bedrijfstaxatie die gemaakt is met het Taxatie Management Instituut (TMI) biedt onze opdrachtgevers de garantie dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in de markt. Het gebruik van de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed en het Taxatie Management Instituut (TMI) maakt bedrijfspand vastgoedtaxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar. Oomen makelaardij & taxaties helpen u graag met een betrouwbaar, marktconform en een professioneel taxatierapport.

Huren en verhuren

Wilt u een bedrijfspand huren of misschien juist gaan verhuren? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, checken wat een marktconforme prijs is of heeft u andere vragen? Dan helpen de makelaars van Oomen makelaardij & taxaties u graag met uw vraagstuk.

Huren

De makelaars van Oomen makelaardij & taxaties kunnen u begeleiden gedurende het gehele traject. We inventariseren uw wensen voor het huren van een pand en leggen dit vast in een programma van eisen. We kijken hierbij onder andere naar de gewenste locatie, het type bedrijfspand, de huurprijs, passend bij de doelgroep van uw bedrijf. Vervolgens gaan wij voor uw op zoek naar mogelijke panden. We gaan met u mee naar bezichtigingen, adviseren, doen de onderhandelingen voor u en bewaken dat alles goed op papier komt te staan.

Verhuren

Bent u eigenaar van bedrijfsmatig vastgoed, zoals een kantoorruimte, winkel- of horecapand en wilt u gaan verhuren of onderzoeken wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u bij Oomen makelaardij & taxaties aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij u goed adviseren, uw pand in de verhuur zetten en een passende huurder voor uw vinden.
De makelaars van Oomen makelaardij & taxaties adviseren u over de mogelijkheden en begeleiden u gedurende het gehele traject. We bepalen samen de doelgroep voor uw vastgoed, de termijn voor verhuur en de huurprijs. We publiceren uw vastgoed zo, dat we uw doelgroep op de best mogelijke manier bereiken. De makelaar voert de bezichtigingen uit en onderhandelt voor u, ook stellen wij het contract voor u op.

Met de makelaars van Oomen makelaardij & taxaties wordt u professioneel begeleid en komt u niet voor verassingen te staan. Het resultaat is dat uw pand succesvol verhuurd is of dat u een mooi bedrijfspand gaat huren!

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

De visie van NVM op de Wet betaalbare huur

18-06-2024

Vandaag debatteert de Eerste Kamer over de Wet betaalbare huur. Het is de verwachting dat volgende week later de wet gestemd zal worden. Als de Eerste...

Lees meer