Gratis waardebepaling van je woning

Ben je toe aan een nieuwe stap in je wooncarrière en heb je verkoopplannen? Dan komen wij graag langs voor een gratis waardebepaling van je woning, geheel vrijblijvend.

Wat is de waarde van mijn woning?

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Velen zullen zich dit afvragen en bij verkoopplannen start hier het traject. De makelaars van Oomen Makelaardij & Taxaties komen graag bij je langs om deze eerste stap te zetten. Voor het maken van een afspraak vul je eenvoudig het aanvraagformulier in.

Gratis én zonder enige verplichting als je van plan bent je huis te verkopen

Een waardebepaling is een momentopname en geeft je inzicht in de actuele marktwaarde, wel zo handig als je op het punt staat je woning wel of niet te gaan verkopen. Als je verkoopplannen hebt is deze service geheel gratis en  zonder verplichtingen. Een waardebepaling van je huis geeft je inzicht in de marktwaarde op dit moment en tevens kan de makelaar je inzicht geven in de mogelijke verkoopstrategie. Er zijn veel zaken welke van invloed zijn bij het bepalen van de juiste waarde van een woning.

Eigenschappen als goed onderhouden, gerenoveerd, uitgebouwd of een geplaatste dakkapel beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. De waarde van een huis wordt tevens beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in de regio, de ligging, de omgeving, de staat van onderhoud en mogelijk nog lopende garanties op de woning. Tevens zijn factoren zoals bestemmingsplannen, economische en zelfs mogelijk politieke ontwikkelingen of belastingtechnische maatregelen van invloed op de waarde. Bij Oomen Makelaardij & Taxaties nemen we al deze factoren mee in de waardebepaling van je woning.

Geldt de gratis waardebepaling ook voor jou?

Een gratis waardebepaling door onze makelaars verplicht je tot niets. De bedoeling van deze actie is wel dat je voornemens bent de woning te gaan verkopen. Het is handig om de marktkennis en de ervaring van de makelaar te gebruiken om gratis een goede indruk te krijgen van wat je woning vandaag zou opbrengen met gebruikmaking van mogelijk zijn diensten.
Het is de 1e stap welke je verder brengt in het proces tot mogelijk het kopen van een andere woning en kosten hoef je hier dus op dit moment niet voor te maken. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je de waarde nodig met een ander doel dan verkopen of ben je op zoek naar een taxatierapport? We kunnen je dan ongetwijfeld ook helpen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Hittegolf op huizenmarkt

04-07-2024

Prijs plust 7,2% in één kwartaal; meer transacties en meer overbiedingen

Lees meer