Langestraat 35 Heerewaarden

Specificaties

Vraagprijs: € 540.000 k.k.


  • Oppervlakte: 185 m2
  • Perceel: 2170 m2
  • Inhoud: 711 m3
  • Bouwjaar: 1981
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 5

Terug naar het overzicht

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET VOORZIENINGEN OP DE BEGANE GROND, GARAGE EN VRIJ UITZICHT

Op een ruim opgezette locatie, met aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen, is deze vrijstaande woning met garage en ruime tuin gelegen. Door een slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning geschikt voor gelijkvloers wonen. De dorpskern met diverse (sport)voorzieningen, de Waal en de Maas, de jachthaven en de Lithse Ham bevinden zich op een steenworp afstand!

De indeling is als volgt.

Begane grond:
Hal/entree met de meterkast en het toilet. De woonkamer met schouw strekt zich uit over de gehele diepte van de woning en biedt schitterend uitzicht over de achtergelegen landerijen. Aansluitend bevindt zich de woonkeuken met hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken is via de achterdeur toegankelijk, ideaal om jassen en schoenen uit de doen, en is uitgerust met een keukenblok en de witgoedaansluitingen.
Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer en een badkamer, waardoor de woning zeer geschikt is voor gelijkvloers wonen.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 4 ruime slaapkamers, waarvan momenteel 1 van de kamers via een andere kamer te bereiken is. Middels een vide is de overloop van de eerste verdieping verbonden met de hal beneden.

Tweede verdieping:
Via een trap in 1 van de slaapkamers is een bergvliering op stahoogte toegankelijk voor de nodige bergruimte.

Buiten:
De zonnige achtertuin is op het zuidoosten gelegen. Vanuit de tuin is prachtig uitzicht over aangrenzende landerijen, die de woning ook aan de westzijde omringen.

Er is een vrijstaande garage met vliering aanwezig, die diverse mogelijkheden biedt.

Bijzonderheden:
– het schilderwerk is recent uitgevoerd
– de boeiborden zijn van onderhoudsarm Trespa
– het geheel bestaat uit 2 percelen met een totaal oppervlak van 2170 m2. Het perceel rondom de woning is 1.080 m2 en heeft een woonbestemming. Het L-vormige perceel is 1.090 m2 groot en heeft een agrarische bestemming
– de verkoper heeft de woning niet recent zelf bewoond, zodoende is er geen vragenlijsten aanwezig. Er wordt een “niet-zelfbewonings-” en “ouderdomsclausule” opgenomen in de koopakte.

Heerewaarden
Heerewaarden is een landelijk gelegen dorp in de gemeente Maasdriel. Het dorp telt ca. 1500 inwoners, heeft een camping en een haven en ligt tussen de rivieren de Maas en de Waal. Heerewaarden biedt een fijne en rustige leefomgeving. In de directe omgeving vindt je diverse wandel- en fietsroutes. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven (o.a. voetbal en tennis) en er is een openbare basisschool. Binnen ca. tien minuten is de A2 bereikbaar richting ’s Hertogenbosch en Utrecht. Ook de stad Zaltbommel ligt op 10 autominuten afstand, hier is een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, (sport)verenigingen en recreatiemogelijkheden evenals het NS-station.

Locatie:

Langestraat 35
6624 AA Heerewaarden, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod