Dokter Plaslaan 24 Ammerzoden

Specificaties

Vraagprijs: € 195.000 k.k.


  • Oppervlakte: 86 m2
  • Perceel: 192 m2
  • Inhoud: 350 m3
  • Bouwjaar: 1967
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en keurig onderhouden tussenwoning met aanbouw op de begane grond, 3 slaapkamers, een zolder en een ruim perceel? Wil je er zo in of wil je graag je eigen draai geven aan deze woning? Kijk dan snel verder, want misschien is dit wel jouw nieuwe woning!

Deze goed onderhouden tussenwoning staat op een perceel van 192m2, heeft een aanbouw op de begane grond en 3 slaapkamers met mogelijkheden tot uitbreiding. De keuken is in goede conditie en ook de rest van de woning is altijd goed onderhouden. Door de grotendeels kunststof kozijnen, is de woning onderhoudsvrij. Wel kan de woning een update gebruiken. De woning leent zich daarom uitermate goed om naar eigen stijl in te richten en eventueel zelfs uit te breiden!

Mogelijkheden van de woning

Aanbouw
Begane grond kan worden uitgebreid met een aanbouw. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een grote leefkeuken of nog ruimere woonkamer. De wand tussen de woonkamer en de keuken kan worden opengebroken.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is nu bereikbaar via een vlizotrap, maar het is mogelijk om hier een vaste trap in te plaatsen. Door dit te combineren met een dakkapel of groot dakraam, kan hier een extra kamer gecreëerd worden. Ideaal als extra slaapkamer of werkkamer.

Ammerzoden
Ammerzoden ligt onder de rook van Den Bosch, in het rivierengebied tussen Maas en Waal. Er zijn talloze mogelijkheden voor wanden en fietsen. Dat is niet het enige, Ammerzoden heeft veel voorzieningen zoals een eigen jachthaven, supermarkten, basisschool, bibliotheek, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf. Ook zijn er voldoende plekken waar je gezellig kunt eten of een drankje kunt doen en aan (sport)verenigingen is ook geen gebrek. Zo zijn er o.a. een sportzaal, tennisbaan en een manage.

Een gemoedelijk dorp, met veel eigen voorzieningen. De ligging ten opzichte van Den Bosch is optimaal, op ca. 4 km afstand (het centrum op ca 10 km). Uitvalswegen als de A2 zijn ook binnen 5 autominuten bereikbaar.

Kortom:
Wil jij wonen in een tussenwoning met veel potentie? In het bruisende dorp Ammerzoden vlakbij Den Bosch en belangrijke uitvalswegen? Neem dan contact op en plan een vrijblijvende bezichtiging in!

Locatie:

Dokter Plaslaan 24
5324 CS Ammerzoden, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod