Rietkamp 21 Gameren

Specificaties

Vraagprijs: € 275.000 k.k.


  • Oppervlakte: 119 m2
  • Perceel: 167 m2
  • Inhoud: 430 m3
  • Bouwjaar: 2008
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Zoek jij een keurige tussenwoning, met 3 slaapkamers, een royale zolder en met een achtertuin op het zuiden? Kijk dan snel verder, want deze woning is op zoek naar nieuwe bewoners!

De woning
Deze tussenwoning staat in een rustige, kindvriendelijke woonwijk. De woning heeft een ruime woonkamer met een aanbouw en openslaande deuren richting de zonnige tuin. De open keuken heeft een modern landelijke uitstraling en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een 5 pits gasfornuis, een combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en plint boiler. Over de gehele begane grond is vloerverwarming aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de verdieping is voorzien van een laminaat vloer. Er is een nette badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel. De royale zolder is op dit moment een open ruimte, met een werkplek, aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook de CV ketel uit 2008 is hier te vinden. Deze ruimte is ideaal om een extra slaapkamer te creëren! Via de openslaande deuren in de woonkamer of via je eigen achterom kom je in de zonnige tuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en ligt op het zuiden! Daarnaast is er uiteraard een berging aanwezig, voor het stallen van fietsen en bijvoorbeeld tuingereedschap.

Belangrijkste kenmerken:
– Instapklaar en netjes afgewerkt
– Aanbouw op de begane grond met openslaande deuren
– 3 slaapkamers met optie voor een 4de slaapkamer op de royale 2e verdieping
– Modern landelijke keuken en nette badkamer
– Vloerverwarming op de begane grond

Gameren
Gameren is een dorp in de Bommelerwaard, op slechts 5 autominuten van Zaltbommel. In Gameren vind je basisvoorzieningen zoals een aantal winkels, een basisschool en een voetbalvereniging. Voor meer stedelijke voorzieningen ligt Zaltbommel vlakbij, net als de oprit tot de A2. Voor grootstedelijke voorzieningen is Den Bosch binnen 15 autominuten bereikbaar. Deze streek wordt ook wel riviereiland genoemd: omringd door de Waal en de Maas, er is veel natuurschoon te bewonderen. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes.

Dus: zoek jij een keurige tussenwoning, met de mogelijkheid tot 4 slaapkamers en tuin op het zuiden, in een rustig dorp gelegen en toch dichtbij stedelijke voorzieningen? Dan kan dit jouw nieuwe plek zijn!

Kortom
Wil jij meer weten? Neem contact met ons op of plan een geheel vrijblijvende bezichtiging in!

Locatie:

Rietkamp 21
5311 GX Gameren, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod