Kempkesstraat 4 Nieuwaal

Specificaties

Vraagprijs: € 299.000 k.k.


  • Oppervlakte: 128 m2
  • Perceel: 512 m2
  • Inhoud: 480 m3
  • Bouwjaar: 1982
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Wat een plaatje! Deze zeer ruime twee onder een kap woning is op zoek naar nieuwe bewoners. Zoek jij een riante woning, met aanbouw, 4 slaapkamers en een grote garage op een perceel van ruim 500m2? Kijk dan snel verder, wie weet is dit jouw nieuwe plek!

Begane grond
Via je eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s, kom je aan bij de woning. Via de voordeur kom je binnen in de hal, met toilet en meterkast. Via de achteringang kom je in een ruime aanbouw, die nu gebruikt wordt als berging, met wasmachine aansluitingen, vaatwasser en toegang tot de keuken, maar je zou hier ook een werk- of studeerkamer kunnen maken. De woonkamer is heerlijk ruim met 30 m2 en is voorzien van een houtkachel, die het ’s winters heerlijk knus maakt, en een keurige laminaat vloer. De wanden zijn deels gestuct en deels karakteristiek schoonmetselwerk. De dichte keuken is uit 2010 en is licht, modern en voorzien van alle hedendaagse luxe met o.a. een 4-pitsgasfornuis en oven.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn deels voorzien van rolluiken. De badkamer is keurig onderhouden en is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Wel kan de badkamer een update gebruiken.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer gecreëerd en op de voorzolder hangt de in 2018 nieuw geplaatste CV installatie.

Schuur en tuin
Er is een grote schuur, opgetrokken in gemetselde spouwmuren, waar in elk geval 1 auto in past. Daarnaast is er genoeg ruimte voor de hobbyist of doe-het-zelver. De vliering van de schuur biedt veel bergruimte. De schuur is voorzien van golfplaten. De golfplaten bevatten GEEN asbesthoudend materiaal. De voortuin is strak en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aan de zijkant van de woning is een terras gecreëerd. Achter de garage is een houthok gerealiseerd en er ligt nog een zeer ruim stuk tuin, nu voornamelijk in gebruik als moestuin, maar dat kan natuurlijk ook anders worden ingericht. Denk aan een heerlijk groen grasveld, met kleurrijke borders, misschien wel een leuk speeltoestel, schommel of juist een grote vijver? Door de grootte van het perceel is er altijd wel een plekje waar juist zon of schaduw te vinden is. Ideaal dus om lekker buiten te verblijven en te genieten van je tuin!

Impressies en ideeën
Benieuwd of deze woning jouw droomwoningen is of kan worden? Er zijn mogelijkheden te over bij deze woning! Je kunt er zo in, je kunt het een kleine update geven of volledig naar je eigen zin maken. Net wat jouw voorkeur heeft! Om een idee te geven wat er mogelijk is zijn er twee impressies gemaakt. Je vindt ze bij de foto’s en in de uitgebreide brochure:
– Een volledig vernieuwde badkamer
– Een benedenverdieping met een open keuken

Nieuwaal
De woning is centraal gelegen in het dorp Nieuwaal. Nieuwaal (gemeente Zaltbommel) is een gemoedelijk dorpje dat op nog geen 5 kilometer ten westen van Zaltbommel ligt. Het dorp telt ongeveer 700 inwoners. In het dorp is een basisschool en in het nabijgelegen dorp Gameren een grote supermarkt, slager en bakker.

Het dorp ligt aan de rivier de Waal en op loopafstand bevinden zich de schitterende uiterwaarden waarin het natuurgebied de Breemwaard gelegen is. Ook is er een fietspad achter de dijk langs en een klompenpad van 14 km.

Binnen 5 autominuten ben je in Zaltbommel, dat beschikt over een eigen treinstation. Binnen 10 autominuten sta je op de A2 en A15, steden als Amsterdam, Arnhem en Antwerpen zijn normaliter binnen het uur bereikbaar.

Kortom: wonen in een landelijke en rustige omgeving in een mooie en ruime twee onder een kap woning met grote schuur en dichtbij het centrum van Zaltbommel en belangrijke uitvalswegen.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Download de uitgebreide brochure en plan een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Locatie:

Kempkesstraat 4
5313 AV Nieuwaal, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod