Julianastraat 12 Aalst

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 285.000 k.k.


  • Oppervlakte: 100 m2
  • Perceel: 144 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Bouwjaar: 1971
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Deze uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande stenen berging is op zoek naar nieuwe bewoners. De woning is omstreeks 1971 gebouwd en is gelegen op een perceel van 144m². De woning beschikt over een ruime aanbouw, 3 slaapkamers, heeft een tuin op het oosten en is voorzien van 10 zonnepanelen. Deze woning is gelegen in een rustige straat, in een kindvriendelijke woonwijk, met een speeltuin aan de achterzijde en is op loopafstand gelegen van de dagelijkse voorzieningen.

Hal/Entree
Middels een bestraat pad aan de voorzijde van de woning bereik je de entree. De hal is voorzien van lichte vloertegels en de wanden zijn deels afgewerkt met behang en lambrisering. Vanuit de hal zijn de meterkast, de toiletruimte, de trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar.

Toiletruimte
Het toilet is afgewerkt met een antraciet tegelvloer en de wanden zijn tot ca. 1.40 m betegeld met witte wandtegels. Het toilet is uitgerust met een vrijhangend closet en een fonteintje.

Woonkamer
Deze keurig onderhouden woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met glasvezelbehang. De ruimte is ingedeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde van de woning. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen. Het raam in het zitgedeelte aan de voorzijde van de woning is voorzien van een rolluik. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar.

Keuken
De keuken is gesitueerd in de aanbouw en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in een dubbele wandopstelling. De keuken is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. In de aanbouw is extra ruimte gecreëerd die dienst kan doen als thuiswerkruimte of bijvoorbeeld als garderobe. Ideaal om als entree aan de achterzijde te gebruiken. Vanuit de keuken bereik je tevens de open bijkeuken en middels de openslaande tuindeuren heb je naast een fijne lichtinval, direct toegang tot de achtertuin. De keuken is voorzien van een lichte tegelvloer.

Bijkeuken
De bijkeuken is gesitueerd in de aanbouw naast de keuken. In de bijkeuken zijn de aansluitingen aanwezig voor wasmachine en wasdroger. De wanden zijn deels voorzien van behang en lambrisering. Middels een enkele deur bereik je de achtertuin.

Overloop
Middels de trapopgang bereik je de overloop, welke toegang biedt tot twee slaapkamers, een kastenkamer en de badkamer. Een vaste trap brengt je vanuit hier naar de tweede verdieping. De overloop is voorzien van lichte vloerbedekking en de wanden zijn deels voorzien van behang en lambrisering.

Slaapkamers
Alle slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van laminaatvloeren en afgewerkt met glasvezelbehang. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kleinere kamer aan de achterzijde van de woning is momenteel ingericht als inloopkast, echter deze ruimte zou ook prima dienst kunnen doen als slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een royale raampartij, waardoor dit een prettige lichtinval geeft.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een neutrale kleurstelling met antraciete vloertegels en witte wandtegels. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafel met meubel en een designradiator.

Zolder
Via de vaste trap bereik je de voorzolder waar de CV-opstelling aanwezig is. De woning wordt verwarmd met een Intergas combi-ketel uit 2018. Op de zolderkamer zou een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden en kan een dakkapel aangebracht worden. De zolderverdieping is voorzien van een dakraam.

Tuin
De onderhoudsvrije voortuin is voorzien van grind en beschikt over een bestraat pad naar de entree van de woning. De achtertuin is tevens onderhoudsvrij aangelegd en is geheel voorzien van straatwerk.

Berging
De stenen berging is voorzien van een betonnen vloer en is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:

– Keurig onderhouden woning
– Voorzien van 10 zonnepanelen
– Rolluiken aan de voorzijde van de woning
– Ruime aanbouw en berging
– Mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer op de zolderverdieping
– Rustige locatie in kindvriendelijke woonwijk

Aalst ligt in het westelijk deel van de Bommelerwaard en staat in de regio bekend als een dorp met veel recreatiemogelijkheden met name op het gebied van watersport. Het recreatiegebied De Neswaarden ligt op een schiereiland in de Afgedamde Maas en grenst direct aan recreatieplas Het Esmeer en de jachthaven.
Het is een schitterend gebied met een strand, ligweide, sportveldjes en een grote recent aangelegde speeltuin en biedt volop mogelijkheden voor watergebonden recreatie. In de buurt ligt een jachthaven en men kan kamperen of een recreatiewoning huren in Recreatiepark het Esmeer (onderdeel van Topparken).

Aalst kent een actief verenigingsleven, voetbalclub Roda Boys Bommelerwaard, volleybalvereniging Podarwic, watersportvereniging het Esmeer en Fanfare Prins Hendrik genieten de meeste bekendheid. Daarnaast organiseert Oranjevereniging Trouw aan Oranje elk jaar met een enthousiaste groep vrijwilligers leuke activiteiten voor jong en oud in het dorp. Ook organiseren ze samen met de buurtverenigingen elk even jaar in september de drukbezochte verlichtingsdagen. Tijdens deze drie fantastische dagen toveren zestien buurtverenigingen de straten om in verschillende uiteenlopende thema’s.

In het dorp zijn 2 scholen en zijn er voldoende winkels aanwezig om in de dagelijkse boodschappen te kunnen voorzien. Met tien autominuten is de A2 bereikbaar evenals de stadse voorzieningen van Zaltbommel. Daarnaast zijn Utrecht en ‘s-Hertogenbosch ook eenvoudig bereikbaar via een treinverbinding.

Locatie:

Julianastraat 12
5308 JV Aalst, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod