Hopstraat 16 Hedel

Specificaties

Vraagprijs: € 199.000 k.k.


  • Oppervlakte: 105 m2
  • Perceel: 160 m2
  • Inhoud: 361 m3
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een goed onderhouden tussenwoning met flinke aanbouw op de begane grond? Wil je jouw nieuwe huis kunnen betrekken zonder grote verbouwing of toch een beetje je eigen twist aan de woning geven? Dat kan allebei! Zijn dit jouw wensen? Dan kan dit jouw nieuwe woning zijn!

Deze keurige tussenwoning is goed onderhouden en staat op een perceel van 160 m2. De begane grond is uitgebouwd, waardoor er plek is voor een ruime keuken. De woning heeft voor de meeste ramen rolluiken. De tuin heeft een overkapping, is betegeld en is daardoor zeer onderhoudsvrij. De woning heeft 4 slaapkamers, waarvan er 1 op de 2e verdieping ligt. De badkamer met toilet bevindt zich op de 1e verdieping. De woning staat in een rustige straat, tegenover de woning kan geparkeerd worden in een parkeerhaven.

Hedel
Hedel is een gemoedelijk dorp, gelegen aan de rivier De Maas in de gemeente Maasdriel en telt ca. 4700 inwoners. Met mooie uiterwaarden is Hedel erg in trek bij fietsers, wandelaars en mensen die graag varen.

Hedel is centraal gelegen vlakbij de wijk Maaspoort in ’s Hertogenbosch en beschikt over diverse basisscholen en naschoolse opvang. Er is een groot aanbod aan vervolgopleidingen in de directe regio. Er zijn meerdere sportverenigingen en ook voor de dagelijkse voorzieningen is er genoeg aanbod. Zo zijn er verschillende supermarkten en gespecialiseerde winkels. Hedel staat bekend om zijn paardenmarkt die de 1e maandag na 1 november wordt gehouden. De Hedelse Paardenmarkt is een van de grootste van Europa en bestaat al sinds de 18e eeuw.

De NS-stations van ‘s-Hertogenbosch en Zaltbommel zijn goed bereikbaar. De A2 Eindhoven – Amsterdam is in ca. 5 autominuten bereikbaar. Er is eveneens een goede verbinding met de A59 richting Waalwijk-Breda. Den Bosch ligt op slechts 15 autominuten (8km).

In de brochure van deze woning lees je alle details. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Locatie:

Hopstraat 16
5321 HC Hedel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod