Burgemeester Posweg 86 Brakel

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 539.000 k.k.


  • Oppervlakte: 172 m2
  • Perceel: 635 m2
  • Inhoud: 745 m3
  • Bouwjaar: 1978
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Deze vrijstaande woning op een hele fijne plek in het dorp Brakel is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers en is gelegen op een ruim perceel. Niet alleen ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen, maar juist ook voor grotere gezinnen is het een perfecte woning. Deze sfeervolle woning met vrijstaande garage is gelegen aan een karakteristieke straat in het mooie Brakel. De woning dateert van 1978 en is gelegen op een perceel van 635 m².

Entree
Via de entree bereik je de hal, welke je toegang geeft tot de woonkamer, keuken, badkamer met toilet, slaapkamer en trapopgang naar de 1e verdieping. De vloer in de hal is afgewerkt met donkere plavuizen en de wanden zijn voorzien van schoon metselwerk.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en is afgewerkt met stucwerk. De woonkamer geniet veel lichtinval door de ruime raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een gashaard, welke – net als het houten balkenplafond – voor extra sfeer zorgt in de gezellige zithoek. De ramen aan de voorzijde van de woning en het zijraam zijn voorzien van screens. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de hal en de keuken. Via een enkele deur is de achtertuin bereikbaar.

Keuken
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling en voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en apothekerskast. De keuken is uitgevoerd met een donkere tegelvloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken, hal en woonkamer.

Bijkeuken
Een heerlijke ruimte om binnen te komen aan de achterzijde van de woning. De bijkeuken is een ideale ruimte voor de garderobe en extra bergruimte. Door de ramen en de enkele deur wordt de ruimte voorzien van een fijne lichtinval. Tevens vind je hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en de vloer is voorzien van een donkere tegelvloer.

Slaapkamer
Deze royale slaapkamer is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van de woning. De slaapkamervloer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van glasvezelbehang.

Badkamer
Ook de badkamer is net als de slaapkamer gelegen op de begane grond. De wanden zijn afgewerkt met lichte tegels en de vloer is voorzien van donkere tegels. De badkamer is voorzien van een vrijhangend toilet, wastafelmeubel, inloopdouche en designradiator.

Overloop
Middels de vaste trapopgang bereik je vanuit de hal de overloop, welke is afgewerkt met laminaat. De overloop biedt toegang tot 2 royale slaapkamers en 1 kleinere hobbykamer. Tevens bereik je vanaf de overloop de 2e badkamer.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn gelegen op de 1e verdieping en zijn riant te noemen. De slaapkamer aan de linkerzijde van de woning is voorzien van vloerbedekking en is afgewerkt met behang.
De slaapkamer aan de rechterzijde van de woning is voorzien van laminaatvloer, afgewerkt met stuc en is voorzien van een inloopkast. Tevens vind je hier de aansluiting voor de CV-ketel. De woning wordt verwarmd door een HR Nefit Ecomline combi-ketel. De royale slaapkamers bieden de mogelijkheid om ze zelfs op te splitsen!
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een ruime dakkapel, wat zorgt voor een prettige lichtinval in deze kamer. Deze slaapkamer is daarnaast uitermate geschikt als werk- of studeerkamer.

Badkamer
De wanden in deze badkamer zijn afgewerkt met lichte wandtegels en donkere vloertegels. Deze badkamer is voorzien van een whirlpool, vrijhangend toilet, wastafelmeubel en designradiator. Het dakraam in deze badkamer voorziet de ruimte van meer dan voldoende daglicht en ventilatie mogelijkheden.

Garage
De vrijstaande stenen garage is uitgerust met een zadeldak, is afgewerkt met pannen en heeft een oppervlakte van ca. 28 m². De garage beschikt over een garagedeur en een enkele toegangsdeur. Daarnaast is de garage voorzien van een smeerput. Ideaal voor het klussen aan een auto of extra opslagruimte.

Tuin
Wat een fijne ruimte! Deze royale tuin biedt vele mogelijkheden. De voortuin is afgewerkt met diverse bomen, struiken en planten en tevens is er een gedeelte afgewerkt met grint. De woning heeft een ruime oprit met meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De zonnige achtertuin is voorzien van een bestraat terras, een gazon en diverse bomen en struiken. Een tuin die uitnodigt om lekker te genieten!

Bijzonderheden:

– Levensloopbestendig met slaapkamer en badkamer op begane grond.
– 4 slaapkamers en 2 badkamers.
– Gelegen op een royaal perceel met vrijstaande stenen garage.
– Ruime woonoppervlakte en inhoud.
– Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Wonen in Brakel
Brakel is een dorp in het westelijk deel van de Bommelerwaard en is gelegen aan de Waal. Het dorp maakt sinds 1 januari 1999 deel uit van gemeente Zaltbommel en staat bekend om de historische gebouwen zoals Het Spijker en Huyse Brakel. Daarnaast is in het oer-Hollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, Slot Loevestein gelegen. Deze locatie maakt samen met o.a. de batterij onder Brakel en de batterij onder Poederoijen deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Er zijn voldoende fiets- en wandelroutes richting het “Munnikenland” aanwezig om van deze prachtige natuurgebieden rondom Brakel te genieten. Brakel kent een actief verenigingsleven, met o.a. Wieler Tour Club Maas Waal, tennisvereniging De Molenwiek, muziekvereniging O.B.K. en voetbalclub BZC’14. De Ponymarkt in Brakel is al ruim een halve eeuw een familiefeest in Brakel. Een gezellige braderie op de laatste zaterdag van september met ruim 100 kramen, handel op de ponymarkt en genoeg plezier voor jong en oud. In het dorp zijn 2 basisscholen en er is een ruime middenstand aanwezig om in de dagelijkse behoeften te kunnen voorzien. De bereikbaarheid van Brakel is optimaal. Met 15 autominuten is de A2 bereikbaar evenals de stadse voorzieningen van Zaltbommel. Utrecht en ‘s-Hertogenbosch zijn ook eenvoudig bereikbaar via een treinverbinding. Leerdam en Gorinchem zijn met 10 autominuten te bereiken gebruikmakend van het autoveer Brakel-Herwijnen.

Locatie:

Burgemeester Posweg 86
5306 GG Brakel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod