Middelweide 10 Zaltbommel

Specificaties

Vraagprijs: € 325.000 k.k.


  • Oppervlakte: 98 m2
  • Perceel: 145 m2
  • Inhoud: 333 m3
  • Bouwjaar: 1993
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Zoek jij een keurige tussenwoning in een fijne en rustige woonwijk, met 3 slaapkamers en een royale zolder? Kijk dan snel verder, want deze woning is op zoek naar nieuwe bewoners!

De woning
Deze tussenwoning staat in een rustige, kindvriendelijke woonwijk en heeft speelvoorzieningen direct tegenover de woning. Er is een ruime woonkamer met een laminaatvloer en er is voldoende plaats voor een fijne zit- en eethoek. De open keuken heeft een nette uitstraling, is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een 4 pits gasfornuis, een combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en diepvries. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de verdieping is voorzien van een pvc vloer. Er is een nette badkamer met toilet, douche en wastafel met meubel. De royale zolder is op dit moment een open ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook de CV ketel uit 2007 is hier te vinden. Deze ruimte is ideaal om een extra slaapkamer te creëren! De woning is nagenoeg overal voorzien van rolluiken. De keurig aangelegde achtertuin biedt ruimte genoeg voor de zon, heeft een eigen achterom en een berging. Ideaal voor het stallen van fietsen en bijvoorbeeld tuingereedschap.

Belangrijkste kenmerken:
– Keurig bijgehouden woning
– 3 slaapkamers met optie voor een 4de slaapkamer op de royale 2e verdieping
– Strakke en onderhoudsvriendelijke tuin met genoeg ruimte voor de zon
– Gelegen in een fijne en rustige woonwijk in het stadse Zaltbommel, met speelvoorzieningen voor de deur.

Zaltbommel
De woning ligt midden in de geliefde woonwijk “De Spellewaard” in Zaltbommel. Direct voor de woning ligt een speeltuin en een kinderboerderij, school en de binnenstad van Zaltbommel zijn op loopafstand. Zaltbommel heeft een knusse stadse allure, ligt in de Bommelerwaard en heeft een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, (sport)verenigingen en recreatiemogelijkheden. Door de gunstige en centrale ligging in het hart van Nederland biedt deze stad goede woon- en werkmogelijkheden. Het stadscentrum en het NS station zijn op fietsafstand en ook de oprit tot de A2 ligt om de hoek. Voor (groot)stedelijke voorzieningen, hoger onderwijs en ziekenhuizen is Den Bosch op 15 autominuten bereikbaar.

Kortom: wonen in een leuke tussenwoning met 3 slaapkamers en mogelijkheden tot uitbreiding, in een rustige en kindvriendelijke wijk, met alle stadse voorziening dichtbij! Een ideale starters of gezinswoning!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Locatie:

Middelweide 10
5301 ZM Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod