Regulierstraat 10 Zaltbommel

Specificaties

Vraagprijs: € 340.000 k.k.


  • Oppervlakte: 137 m2
  • Perceel: 88 m2
  • Inhoud: 461 m3
  • Bouwjaar: 1980
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 4

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een fijne en ruime tussenwoning, met mogelijkheden voor 5 slaapkamers en gelegen in de historische binnenstad van Zaltbommel op loopafstand van alle voorzieningen? Misschien is dit dan wel jouw nieuwe thuis!

De woning
Deze prettige tussenwoning ligt in de binnenstad van Zaltbommel, een geliefde plek om te wonen. Met 137 m2 woonoppervlak is dit een ruime tussenwoning te noemen met 3 volledige woonlagen. Op de begane grond is de woonkamer aan de achterzijde van de woning gelegen, met zicht op de tuin. Aan de voorzijde is een lichte keuken aanwezig, die van alle gemakken voorzien is. Ook is hier plek voor een eettafel. De begane grond is netjes en licht afgewerkt en voorzien van een houten laminaatvloer. De speelse raampartijen zorgen voor een fijne lichtinval in deze woning. Aan de achterzijde is een gedeelte aangebouwd, wat ideaal gebruikt kan worden als berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn van een net formaat en de badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en aansluitingen voor de wasmachine. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en opgedeeld in twee gedeeltes. Er is 1 volwaardige slaapkamer en een open ruimte met witgoed aansluitingen en de ketel. Door deze ruimte anders in te delen, kan hier een 5e slaapkamer gecreëerd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een hobby- of studeerkamer te maken. De woning is netjes onderhouden en in goede staat, maar kan een moderniseringsslag gebruiken. Dé kans om er helemaal je eigen plek van te maken!

De tuin is eenvoudig aangelegd en heeft een groene uitstraling. Bij de woonkamer is een terras aanwezig. Verder biedt de tuin veel privacy door de beplanting, zo kun je ’s zomers ongestoord in de tuin genieten met vrienden of familie. De zonnige ligging op het zuidoosten zorgt er voor dat het hier heerlijk vertoeven is. Uiteraard heeft de tuin een eigen achterom.

Belangrijkste kenmerken:
– Geliefde ligging in de historische binnenstad van Zaltbommel
– 4 slaapkamers en mogelijkheden voor een 5e
– Tuin op het zuidoosten
– Dichtbij alle voorzieningen en speeltuin vlakbij
– De gehele binnenstad van Zaltbommel is een beschermd stadsgezicht

Zaltbommel
Deze woning is gelegen in de historische binnenstad van Zaltbommel op steenworp afstand van alle voorzieningen. Het centrum van Zaltbommel heeft een uitgebreid aanbod aan: winkels, restaurants, recreatiemogelijkheden en sportverenigingen. Er is dus altijd wel iets leuks te beleven in de stad. De stadswallen zijn heerlijk voor een mooie wandeling om van de zon te genieten of heerlijk uit te waaien. Het treinstation ligt op korte afstand evenals de snelweg A2. Dit alles zorgt voor wonen op een prachtige plek, in een woning met veel potentie en met een uitstekende bereikbaarheid. Ook voor kinderen is dit een ideale plek, het is een rustige straat, dichtbij verschillende speeltuintjes.

Dus ben jij op zoek naar een leuke eengezinswoning die je verder kunt moderniseren, in een geliefde buurt, dichtbij alle voorzieningen die Zaltbommel te bieden heeft? Download dan de brochure aan en neem contact met ons op!

Locatie:

Regulierstraat 10
5301 BN Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod