Auke Mollemastraat 10 Zaltbommel

Specificaties

Vraagprijs: € 825.000 k.k.


  • Oppervlakte: 207 m2
  • Perceel: 562 m2
  • Inhoud: 792 m3
  • Bouwjaar: 2005
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 5
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Unieke kans! Zoek jij een royale vrijstaande woning in een kindvriendelijk wijk in Zaltbommel, met ruimte voor zeker 5 slaapkamers op een ruim perceel? Dan kan dit jouw nieuwe huis zijn!

De woning
Deze royale woning is gebouwd in 2005 en staat in de geliefde kindvriendelijke woonwijk “De Waluwe” op steenworp afstand van het Parkeiland “De Waluwe”. Met een perceel van 562m2 en 207m2 woonoppervlak is dit een woning die je niet elke dag tegenkomt! Er is een ruime woonkamer, met aan de voorzijde een erker die voor veel lichtinval zorgt. Aan de achterzijde heeft de woning openslaande deuren richting de tuin. Het woongedeelte is door ensuite deuren af te sluiten van de keuken en eetkamer. In deze fijne ruimte staat de hoekkeuken, deze is voorzien van alle benodigde apparatuur en aan de tuinzijde staat een royale 6-persoons eettafel. Middels de opslaande deuren heb je ook vanuit de eetkamer direct toegang tot je tuin. De garage inclusief bijkeuken is inpandig bereikbaar en hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig. Een perfecte plek om de auto binnen te zetten of om spullen op te bergen. De begane grond heeft een moderne tegelvloer en is voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers van flink formaat. De masterbedroom is ca 29m2 en dit formaat maakt het zeker mogelijk om een gedeelte van de kamer bijvoorbeeld om te toveren tot inloopkast. Uiteraard is er een luxe moderne badkamer aanwezig, met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet. Er is vloerverwarming aanwezig en door de sfeervolle verlichting heb je hier echt een welness gevoel. De tweede verdieping is een open ruimte en biedt mogelijkheden te over. Er kunnen hier zeker 2 extra kamers gemaakt worden! Niet te missen is de ruime achtertuin, met een diepte én breedte van 17 meter. Door de beplanting en de leibomen, is er veel privacy. Het grote terras bij de woning biedt ruimte voor een flinke tafel, waar ’s zomers heerlijk aan gegeten en geborreld kan worden. Dit gecombineerd met de verschillende terrassen, zorgt er voor dat je altijd ergens heerlijk in de zon of juist schaduw kunt zitten. De oprit aan de voorzijde is ruim en praktisch, er is zeker ruimte voor 2 auto’s naast elkaar. Ook met de energiezuinigheid zit het goed, met een label A en 15 zonnepanelen.

Bijzonderheden:
– Royale vrijstaande woning op een perceel van 562m2 en tuin op het zuidwesten
– 207m2 woonoppervlak en garage van 28m2
– 15 zonnepanelen en energielabel A
– 5 a 6 slaapkamers mogelijk
– Gelegen in een kindvriendelijke wijk “de Waluwe” vlakbij het parkeiland.

Zaltbommel
De woning ligt in de kindvriendelijk en jonge woonwijk “De Waluwe” in Zaltbommel. Vlakbij ligt het groene “Parkeiland”, met een grote speeltuin, viswater en picknicktafels is het hier heerlijk vertoeven met kinderen. Het winkelcentrum “De Portage” ligt op steenworp afstand en voorziet in alle dagelijkse benodigdheden (supermarkt, slager, drogist, etc). Het historische centrum van Zaltbommel is op fietsafstand bereikbaar en met de auto is de oprit tot de A2 binnen 3 autominuten bereikbaar. Voor (groot)stedelijke voorzieningen, hoger onderwijs en ziekenhuizen is Den Bosch op 15 autominuten bereikbaar.

Kortom: Wonen in een royale vrijstaande woning op een fors perceel, met garage en energielabel A, in een kindvriendelijke wijk, dichtbij voorzieningen! Een ideale gezinswoning.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Download de uitgebreide brochure en plan een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Locatie:

Auke Mollemastraat 10
5302 VC Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod