Pater Veldmanlaan 1 a Ammerzoden

Specificaties

Vraagprijs: € 625.000 k.k.


  • Oppervlakte: 202 m2
  • Perceel: 715 m2
  • Inhoud: 777 m3
  • Bouwjaar: 1995
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Wordt dit jouw vrijstaande villa met royale tuin? Dit voormalige kantoorpand in hartje Ammerzoden staat te koop en biedt je de mogelijkheid om het op geheel eigen wijze om te toveren tot woonhuis. Er zijn diverse mogelijkheden voor een slaap- en badkamer beneden. Met ruim 202m2 woonoppervlak en 715 m2 perceel heeft dit object zowel binnen als buiten veel potentie!

Recentelijk is het hier gevestigde notariskantoor verhuisd, waardoor dit voormalige kantoorpand te koop staat. De ruimtes zijn ingericht als spreek- en werkkamers, maar het pand biedt veel mogelijkheden om hier fijn te kunnen wonen! Wonen en werken kunnen hier ook zeker een goede combinatie zijn! Wel moeten de nodige aanpassingen worden gedaan om van dit kantoorpand een woning te maken. Zie jij dat helemaal zitten? Lees dan vooral verder.

Inspiratie voor toekomstige mogelijkheden
We geven je graag wat inspiratie om te zien wat de mogelijkheden van dit pand kunnen zijn. Bij binnenkomst zou er aan de rechterzijde ruimte zijn voor de garderobe, toilet, bergkast en een praktische wasruimte waar je de wasmachine en droger kwijt kunt. Aan de achterzijde van het pand kan een royale woonkamer van 45 m2 gemaakt worden, met openslaande deuren naar de tuin. In de ruimte daarnaast kan een hoekkeuken met eiland geplaatst worden en een fijne eettafel voor zeker 6 personen. Verder kunnen er op de begane grond 2 royale slaapkamers gemaakt worden, waar naast voldoende bergruimte ook zeker plek is voor een thuiswerkplek. De badkamer biedt ruimte voor zowel een bad als een douche. Daarnaast is er nog 1 ruimte over, die ingericht kan worden naar eigen wens. Voor de beeldvorming zijn er een drietal impressies en een indicatieve plattegrond toegevoegd aan de presentatie. De bovenstaande tekst, de impressies en de indicatieve plattegrond zijn puur bedoeld als inspiratie, er kunnen geen (bouwkundige) rechten aan worden ontleend. Uiteraard ben je geheel vrij om hiervan jouw perfecte plaatje van te maken.

Bouwkundig en installaties
Het object is gebouwd omstreeks 1995. Het pand is opgetrokken in traditioneel metselwerk met spouw en is gefundeerd op staal. Er is een plat dak constructie met een bitumineuze dakbedekking. Het pand is aangesloten op elektra, water en gas. Er is een CV ketel aanwezig (NEFIT). Het geheel heeft aluminium kozijnen met dubbelglas (uit 1995) en is voorzien van elektrische zonwering (screens). In het merendeel van de ruimtes is een airco unit aanwezig. De originele vergunning en bouwtekeningen zijn aanwezig. De bouwtekeningen zijn toegevoegd aan de brochure, de vergunning kan worden opgevraagd per mail bij ons kantoor.

Bestemming
Op dit moment is de locatie nog bestemd als dienstverlening. Voor het afwijken van het bestemmingsplan en het gebruik van dit pand als woning, is een omgevingsvergunning aangevraagd. Deze procedure loopt op dit moment en wordt door verkoper afgerond.

Bijzonderheden
– Parel in de dop met ruim 202m2 woonoppervlak.
– Perceel van 715m2 rondom het pand!
– Slaap- en badkamer op de begane grond mogelijk.
– Ruimte om zeker 3, maar mogelijk zelfs 4 slaapkamers te realiseren.
– Geen energielabel bekend. Nadat de omgevingsvergunning is verkregen wordt het energielabel aangevraagd.
– Het object is zakelijk gebruikt, er zijn geen vragenlijsten beschikbaar.
– Aangezien er niet gewoond is in het object wordt er een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen.
– Bouwtekeningen zijn aanwezig en opgenomen in de brochure.
– Omgevingsvergunning voor het afwijken op het huidige bestemmingsplan en om wonen mogelijk te maken, is door verkoper ingediend.

Ammerzoden
Het bruisende dorp Ammerzoden met het mooie kasteel Ammersoyen en een jachthaven is gelegen in het zuidelijke deel van de Bommelerwaard aan de rivier de Maas. Er zijn talloze mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Dat is niet het enige, Ammerzoden heeft veel voorzieningen zoals supermarkten, basisschool, bibliotheek, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf. Ook zijn er voldoende plekken waar je gezellig kunt eten of een drankje kunt doen en aan (sport)verenigingen is ook geen gebrek. Zo zijn er o.a. een sportzaal, tennisbaan, voetbalvereniging en een manage. Kortom een gemoedelijk dorp met veel voorzieningen in de omgeving. De ligging ten opzichte van Den Bosch is optimaal. Op ca. 10 km afstand ligt het centrum van Den Bosch. Uitvalswegen als de A2 zijn ook binnen 5 autominuten bereikbaar.

Denk jij dat dit jouw droomhuis kan worden? Download dan de brochure voor meer informatie en neem contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.

Locatie:

Pater Veldmanlaan 1
5324 BD Ammerzoden, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod