Dwarsweg 41 Zaltbommel

Specificaties

Vraagprijs: € 289.000 k.k.


  • Perceel: 86 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op zoek naar een moderne en functionele bedrijfsruimte met een hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op een strategische locatie? Dan is deze keurige en duurzame unit op bedrijventerrein “de Ooijk” in Zaltbommel precies wat u zoekt. Gelegen in het gebouw “Tetris” met de nabijheid van de snelweg A2, op slechts 5 autominuten afstand en het centrum van Zaltbommel binnen handbereik.

Deze moderne unit, onderdeel van een fris en representatief bedrijfsverzamelgebouw, biedt een perfecte mix van bedrijfs- en kantoorruimte. De unit ligt aan de achterzijde van het complex en heeft een energielabel A. Op de begane grond vindt u een ruime bedrijfsruimte die bereikbaar is via de geïsoleerde overheaddeur (3,00m x 3,30m) of de entree. Verder is er op deze verdieping een toilet aanwezig en een houten trap die leidt naar de kantoorruimte op de eerste verdieping. Op de verdieping treft u een lichte en moderne kantoorruimte aan, opgedeeld in een open kantoortuin met pantry, een aparte vergaderruimte en een afsluitbare directiekamer.

Dankzij de hoogwaardige afwerking en de aanwezigheid van alle benodigde voorzieningen, waaronder gas-, water- en lichtinstallatie, een brandslanghaspel en telefoonaansluitingen, is deze unit direct klaar voor gebruik. Bovendien biedt het gezamenlijke terrein voldoende parkeermogelijkheden (ca. 3 parkeerplaatsen behorende bij deze unit) en ’s nachts wordt het terrein afgesloten middels een schuifpoort.

Kenmerken:
– Totaal BVO: 187 m2
– BVO begane grond: 90 m2
– BVO verdieping: 97 m2
– Airco (verwarmen en koelen) aanwezig i.c.m. vloerverwarming
– 6 Zonnepanelen
– Energielabel A
– Bestemming: bedrijventerrein t/m categorie 3.2
– De bedrijfsunit staat op eigen grond, het omliggende terrein is een mandelig perceel. Deze wordt beheerd door VVE Tetris en de bijdrage is ca. € 700,- per jaar.

Kortom: een volledig instapklare bedrijfsunit met hoogwaardige kantoorruimte, energielabel A, gelegen op een centrale locatie in Zaltbommel en met de snelweg A2 op korte afstand.

Interesse? Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Locatie:

Dwarsweg 41
5301 KB Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod