Christiaan Huygensweg a Drunen

verkocht

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Perceel: 1397 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Bedrijven in het Groen!

Gelegen direct onder aan afrit 42 van de A59. Tussen die afrit en industrieterrein Groenewoud 2 ligt een groen gebied van ca 3 hectare wat is ontwikkeld tot Industrieterrein Groenewoud 3. De meeste percelen liggen op zichtlocatie vanaf de afrit, en de parallel structuur langs de A59. Het bestemmingsplan staat bedrijvigheid toe tot categorie 3.2. Afhankelijk van de locatie mag ca. 50% van het gebied bebouwd worden. De maximale bouwhoogte bedraagt 12 meter.

Het projectgebied ligt in een welstandsvrij gebied. Bouw vergunningsaanvragen vergen normaliter ca. 8 weken.

Er is inmiddels een verkaveling suggestie aanwezig.

De oppervlakte per kavel of gebouw ligt niet vast in het bestemmingsplan. Percelen en gebouwen mogen groter of kleiner worden al naar gelang de wensen van kopers. Zowel het noordelijk deel als het zuidelijk deel is respectievelijk ca. 1,5 hectare groot. Naar gelang de grootte van de gebouwen kunnen er meer of minder gebouwen per deel gerealiseerd worden.

Financiering
In sommige gevallen bestaat er de mogelijkheid om uw plan te financieren of de grond in erfpacht te verwerven. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of kijk op kavelsdrunen.nl

Locatie:

Christiaan Huygensweg
5151 DM Drunen, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod