Beatrixstraat 30 Hellouw

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 335.000 k.k.


  • Oppervlakte: 101 m2
  • Perceel: 570 m2
  • Inhoud: 389 m3
  • Bouwjaar: 1948
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Droom jij ervan om je woning helemaal zelf te kunnen indelen en inrichten? Wil je graag rustig wonen in een twee-onder-een-kap woning op een royaal perceel van 570m2? Zie jij niet op tegen klussen? Dan is dit misschien wel de woning waar jij naar op zoek bent!

Deze parel in wording, staat op een perceel van 570m2. Dit huis heeft veel potentie, maar de handen moeten zeker uit de mouwen gestoken worden. Het geheel is netjes onderhouden, maar moet wel gemoderniseerd worden. Op de begane grond is een fijne lichte woonkamer met een L-indeling aanwezig. De afsluitbare keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met de nodige aansluitingen, maar zonder apparatuur. Verder zijn er op de begane grond nog een hal met trapopgang, bijkeuken, separaat toilet en badkamer aanwezig. Tevens is er toegang tot de kelder van 7m2. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers.

De grootte van het perceel is een groot pluspunt van deze woning. De achter- en zijtuin ligt op het zonnige zuidoosten. De grootte maakt dat er ruimte is voor je eigen oprit met meerdere auto’s, een berging, overkapping, maar ook zeker voor een fijn grasveld met eventueel speeltoestel en een moestuin. Te veel om op te noemen.

Bijzonderheden:
– Kluswoning
– Perceel van 570 m2, een royale zonnige tuin op het zuidoosten
– Drie slaapkamers
– Woning wordt hoofdzakelijk verwarmd middels radiatoren
– Gelegen in het rustige dorp Hellouw, dichtbij Leerdam en Zaltbommel en belangrijke uitvalswegen als de A2.
– Verkopers hebben de woning niet zelf bewoond, daarom wordt zowel de “As is Where is” en ouderdoms- clausule opgenomen. Om diezelfde reden zijn er geen vragenlijsten en lijst van zaken aanwezig.

Hellouw
Deze fijne woning ligt in het dorp Hellouw, in de gemeente West Betuwe en daardoor centraal in Nederland ten noorden van de rivier de Waal. In het dorp is een basisschool en zijn diverse verenigingen aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen zijn Haaften en Herwijnen in 5 autominuten bereikbaar. Zaltbommel, Geldermalsen en Gorinchem bevinden zich op zo’n 10 kilometer. Hellouw ligt vlakbij diverse belangrijke uitvalswegen als de A2, A15 en A27. Steden als Rotterdam, Den Bosch, Utrecht en Breda bevinden zich op zo’n 30 – 45 autominuten.

Kortom: als je een huis zoekt dat je compleet naar eigen inzicht kunt verbouwen en naar eigen smaak kunt inrichten, en op zoek bent naar een royaal perceel in de dorpskern van Hellouw. Dan is dit de perfecte kans!

Locatie:

Beatrixstraat 30
4174 GD Hellouw, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod