Mijn favorieten

Landelijk

Oomen Makelaardij & Taxaties is ook als register Makelaar en Taxateur ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Landelijk Vastgoed.

Zo kunnen wij een optimaal taxatierapport maken voor alle soorten Agrarisch Vastgoed.

Een reden voor een taxatie van Landelijk Vastgoed kan zijn een overdracht van privé naar zakelijk of andersom,
een taxatie voor de Belastingdienst, verkoop, aankoop of de financiering.


TE KOOP HOEKJE 8 en 8A te Almkerk  

 


Aan de rand van het dorp Almkerk tegenover een golfbaan en langs het riviertje “de Alm” gelegen keurige woning met garage, schuren, verkoopruimte, kas en overkapping.
Het object is gelegen op 18.730 m², grond en is thans in gebruik als hoveniersbedrijf en kwekerij en heeft diverse mogelijkheden voor mensen met een beroep of hobby.
De woning is gebouwd in 1973, opgetrokken in spouwmuren en is netjes afgewerkt, de woonoppervlakte is ca. 130 m² en de inhoud ca. 475 m³, achter deze woning ligt een aangebouwde schuur uit 1989 van ca. 11,00 x 9,60 m met een inpandige garage.
De tweede woning is gebouwd omstreeks 1900, opgetrokken in steense muren en zeer eenvoudig afgewerkt. De woonoppervlakte is ca. 150 m² en de inhoud ca. 550 m³.
Er is tevens een tweede schuur aanwezig van ca. 10,60 x 10,60 m groot met 2 dubbele schuifdeuren en een verdiepingszolder. Naast deze schuur is een verkoopruimte gebouwd van ca. 225 m² met een koelcel en erachter een kas van ca. 400 m² en een overkapping van ca. 300 m².
Ook zijn er diverse kleinere bergruimtes, opslaghokken en keerwanden aanwezig.
Op de kwekerij zijn betonpaden aangelegd en er is gedeeltelijk drainering en beregening aanwezig.

Voor uitgebreide informatie kijk op: www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/almkerk/object-48460056-hoekje-8-a/

Kortom een object met meerdere mogelijkheden, de prijs is op aanvraag en voor een bezichtiging of meer vrijblijvende informatie dan kunt u contact opnemen met de makelaar.