Hypotheken & Verzekeringen

Oomen en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen

Via het label Oomen en Van Ekeren Hypotheken & Verzekeringen, hebben wij ook de expertise in huis voor het afsluiten van je hypotheek of je verzekering. Door de snel veranderde omstandigheden zijn financiële zaken complex, ondoorzichtig en lastig. Een vertrouwenspersoon die je kent, die naast je staat en die jou helpt om het beste uit jouw situatie te halen, geeft rust, vertrouwen en zekerheid. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt die je kunt bellen en vragen stellen als je bijvoorbeeld een nieuwe financiële stap in je leven wilt maken. Onafhankelijk, ervaren, persoonlijk en dichtbij. Dat vinden wij belangrijk.

Door de samenwerking tussen Oomen makelaardij en Oomen van Ekeren bieden wij je een compleet dienstenpakket aan voor alle zaken die spelen rondom het kopen en verkopen van jouw woning. We kijken wat je kunt lenen, stellen een verkoopplan voor je woning op en begeleiden je hierbij, helpen je bij de aankoop van je woning, sluiten je hypotheek af en uiteindelijk regelen we ook alle verzekeringen voor je.

Kortom: wil jij alles onder een dak, een professionele partij met ruim 20 jaar ervaring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben aansluitingen met veel hypotheekverstrekkers en verzekeraars, dus we zoeken voor jou altijd de beste oplossing!

Zo wordt een huis kopen of verkopen een stuk makkelijker.

Wil je meer weten? Check dan alle informatie op: www.oomenvanekeren.nl.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Laatste nieuws

Aangifte inkomstenbelasting 2018

25 maart 2019

Eigen huis en aangifte inkomstenbelasting 2018 De Belastingdienst laat elk jaar punten zien die extra gecontroleerd worden tijdens de aangifte van de inkomstenbelasting. Ook dit jaar zijn er verschillende punten…

Lees meer