Mijn favorieten

Verkoop

DE VERKOOP VAN UW WONING OF BEDRIJF

De verkoop van uw woning:
Gebaseerd op onder andere onze 18 jaar ervaring als makelaar in Brakel en omstreken hebben wij een aantrekkelijk pakket samengesteld voor de optimale verkoop van uw woning.

­

Bedrijfsobjecten

Om aan de zware toetsingseisen van Beëdigd Makelaar en Register Makelaar Taxateur te kunnen voldoen hebben wij de opleiding PBM Bedrijfsmakelaardij in Ede gevolgd zodat wij ook gespecialiseerd zijn op het gebied van Bedrijfsonroerende zaken.

­

­

Agrarisch Onroerend goed

Om aan de zware toetsingseisen van Beëdigd Makelaar en Register Makelaar Taxateur te kunnen voldoen hebben wij de opleiding Agrarisch Taxateur aan de Christelijke Agrarische Hogeschool te Dronten gevolgd zodat wij ook gespecialiseerd zijn op het gebied van Agrarische onroerende zaken.

­

­

Wat gaan wij allemaal voor u doen

Een uitgebreide presentatie met een groot aantal duidelijke foto’s naar de NVM collega’s en internet, op o.a. www.oomenmakelaardij.nl, huislijn.nl en vooral op funda.nl, de meest bekende huizensite van Nederland. Recent onderzoek heeft wijst uit dat kopers zoeken via Funda of de eigen site van de makelaar.
Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, als zelfstandig ondernemer zijn wij dan ook vaak in de avond en zaterdag bereikbaar en op pad naar afspraken en bezichtigingen. Wij maken een uitgebreide verkoopbrochure van uw woning die via een pdf bestand via internet te downloaden is. In overleg met u als opdrachtgever is een open huis mogelijk, dit wordt enkele keren per jaar gezamenlijk met de NVM of Huislijn georganiseerd. Zoekermailing, alle ingeschreven zoekers die in de doelgroep vallen van uw woning worden aangeschreven via een automatisch gegenereerd e-mailbericht. Het regelen en uitvoeren van de bezichtigingen, wij nemen rustig de tijd om de kijkers uitgebreid op hun gemak rond te leiden door uw woning, ook op zaterdag en in de avonduren; Namens en in overleg met u voeren van de onderhandelingen met de potentiële kopers.
Wij kennen uw woning, uw situatie, de kijkers en hebben dat al duizenden keren gedaan, dus kunnen wij dat optimaal voor u uitvoeren. Alle afspraken tussen koper en verkoper dienen ook juridisch goed vastgelegd te worden. Hiervoor maken wij de koopovereenkomst op conform standaard NVM model, opgesteld door juristen in overleg met onder andere de Consumentenbod en de Vereniging Eigen Huis. Als een van de weinige makelaars in de regio helpen wij u bij de complete afhandeling en begeleiding tot en met de overdracht bij de notaris.
Neem eens een kijkje in onze etalage aan de Burg. Posweg 80 te Brakel.

­

­

Welke voordelen kunnen wij u bieden

Up-to-date dienstverlening. Zaken die niets toevoegen aan de verkoop doen we niet, belangrijke zaken doen we wel en dan ook heel uitgebreid. Een beëdigd makelaar van ons kantoor doet de bezichtigingen en onderhandelingen Een vast aanspreekpunt op ons kantoor, zodat u niet steeds andere mensen ziet of spreekt.
Onze makelaar is beëdigd door de Rechtbank en beëdigd lid van de NVM, professioneel, betrouwbaar, gediplomeerd, Vastgoedcert gecertificeerd en wordt jaarlijks bijgeschoold en getraind. Naast een complete dienstverlening kunnen wij u ook deeldiensten aanbieden, u betaald dan alleen voor de diensten die u afneemt.
Omdat wij geen hoge kosten van kantoor en personeel hebben kunnen wij een aantrekkelijk, voordelig en duidelijk tarief inclusief btw en promotie hanteren. Bij ons betaald u geen kosten aan advertenties en promoties vooraf, alle kosten worden bij de overdracht bij de notaris verrekend.
Wij zijn volledig geautomatiseerd waardoor wij tijd en kosten besparen, hierdoor kunnen wij u een voordeliger tarief aanbieden.

Geïnteresseerd? Vul formulier in onder 'Meer info' of bel voor een afspraak of meer informatie: 0418-677008.

­