Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Wellseindsestraat in Well 5325

Wellseindsestraat

5325 Well
Vraagprijs € 249.000,- v.o.n.

Omschrijving

Bouw uw droomwoning!

De kern Wellseind ligt op een oeverwal, evenals Delwijnen dat iets meer naar het noorden ligt. Tussen deze twee kernen ligt dit plangebied op de grens van oeverwal en komgronden.
Langs deze Wellseindsestraat worden 2 nieuwe woonpercelen van elk circa 1500 m² aangelegd. Van beide percelen wordt een gedeelte ruim één meter verhoogd tot iets boven het niveau...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Kaart

Route van naar Wellseindsestraat, 5325 Well

Omschrijving

Bouw uw droomwoning!

De kern Wellseind ligt op een oeverwal, evenals Delwijnen dat iets meer naar het noorden ligt. Tussen deze twee kernen ligt dit plangebied op de grens van oeverwal en komgronden.
Langs deze Wellseindsestraat worden 2 nieuwe woonpercelen van elk circa 1500 m² aangelegd. Van beide percelen wordt een gedeelte ruim één meter verhoogd tot iets boven het niveau van de Wellseindsestraat. Op deze 'terpen' worden vrijstaande woningen gerealiseerd op basis van een eigentijdse ontwerp.

Op de vrije kavel kunt u geheel naar wens en in uw opdracht een droomhuis laten ontwerpen en bouwen. De koper is verder niet gebonden aan aannemers of andere partijen. Het bestemmingsplan staat de bouw van één vrijstaande woning per kavel toe en biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een royale woning met bijgebouwen.

Vanaf de straatzijde gezien bestaan de bouwvolumes uit één bouwlaag met een relatief hoge kap. De hoofdvolumes worden voorzien van een zadeldak met een dakhelling tussen 45° en 60°. De eerste woning vanaf Lenshoek heeft een nokrichting haaks op de straat; de tweede een nokrichting parallel aan de straat. De goothoogte bedraagt voor 70% maximaal 3,5 meter.De overige 30% mag variëren tussen 1 meter hoger of 1 meter lager. De breedte van de voorgevel is maximaal 9 meter. De bouwhoogte bedraagt maximaal 8,5 meter ten opzichte van het straatpeil. De bijgebouwen kunnen vrijstaand of aan het hoofdgebouw vast gebouwd worden. Voor wat betreft de hoogten van een aangebouwd bijgebouw geldt het peil van het hoofdgebouw. Ingeval van een vrijstaand bijgebouw het aangrenzende erf. De goothoogte bedraagt maximaal 3 meter en de bouwhoogte maximaal 6 meter. Een zadeldak is verplicht met dezelfde dakhellingen als het hoofdgebouw. Ingeval het volume van het bijgebouw los staat van het hoofdgebouw is een verbinding met hoofdgebouw met een plat dak toegestaan.

Het dorpje Wellseind ligt centraal in de Bommelerwaard en heeft een goede bereikbaarheid, binnen 10 autominuten is de snelweg A2 bij Zaltbommel bereikbaar, de stad 's-Hertogenbosch ligt op ongeveer 15 minuten afstand. De steden Utrecht en Eindhoven bevinden zich op 30 minuten afstand en Amsterdam is met 60 minuten te bereiken.

De kavel koopt u vrij op naam. Dat betekent dat bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld BTW en notariskosten voor de levering, voor rekening van de verkoper zijn. Eenmalige financieringskosten, waaronder kosten voor de hypotheekakte komen voor rekening van koper.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.000,- vrij op naam Specificatie Inclusief BTW Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1500 m² Kadasteroppervlakte 2000 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: L 118 Ammerzoden Oppervlakte 2000 m²
Route van naar Wellseindsestraat, 5325 Well

Doorsturen


Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.