Viaductweg 4 Bruchem

Specificaties

Vraagprijs: € 459.000 k.k.


  • Oppervlakte: 169 m2
  • Perceel: 2950 m2
  • Inhoud: 705 m3
  • Bouwjaar: 1966
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: vrij uitzicht, landelijk gelegen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Helaas zitten de bezichtigingsmogelijkheden voor deze woning helemaal vol. Wil je er de volgende keer ook als eerste bij zijn? Schrijf je dan via onze website in voor de zoekservice!

Droom jij van landelijk wonen op een ruim perceel met veel privacy en toch dichtbij het stadse Zaltbommel en nabij belangrijke uitvalswegen? Zie jij flink verbouwen als een uitdaging en schrikt dat je niet af? Dan is dit misschien wel de woning waar jij naar op zoek bent!

Deze potentiële parel, staat op een perceel van 2950 m2 en heeft een volledige woonbestemming. Dit huis heeft veel potentie, maar er moet veel aan gedaan worden. De grootte van het perceel, in combinatie met de grote schuur, maakt deze woning bijzonder geschikt voor onder andere klussers, ondernemers met een bedrijf aan huis of mensen die veel berg- en buitenruimte zoeken. De begane grond heeft een woonkamer, keuken en werk- / slaapkamer. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en heeft hierdoor een extra toilet, keuken en slaapkamer op de begane grond. De verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. Ook is er een kelder van ca 10m2. Bouwkundig gezien is de woning opgetrokken in spouw en heeft deels betonnen en deels houten vloeren. De kunststof kozijnen stammen uit 1991. De schuur van 142 m2 is opgetrokken in spouw en heeft een betonvloer. Het dak van de schuur heeft asbesthoudende platen. Er is in deze woning zeker werk aan de winkel, nagenoeg alles moet aangepakt worden, maar als je een huis zoekt dat je volledig naar eigen wens kunt verbouwen en naar eigen smaak kunt indelen en inrichten, dan is dit de perfecte kans!

Bijzonderheden:
– Landelijk gelegen dichtbij Zaltbommel en nabij belangrijke uitvalswegen.
– Perceel van 2950 m2
– Royale schuur van 142 m2.
– De woning staat al langere tijd leeg. Mede om die reden is er geen aanvullende informatie bekend en is er geen brochure aanwezig.
– Er moet flink geklust worden, nagenoeg alles moet worden aangepakt. Maar de woning én de locatie hebben veel potentie!
– Verkopers wensen een snelle afname bij voorkeur voor 19 juli.
– Bezichtigingsmogelijkheden zijn zeer beperkt. Alleen op dinsdag 8 juni is er de mogelijkheid tot bezichtigen.

De “As is Where is” en de “niet zelfbewoningclausule” worden in de koopakte opgenomen.

Bruchem
Het landelijke dorp Bruchem heeft voorzieningen als een slagerij, basisschool, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. Sportvelden, scholen voor het voortgezet onderwijs en diverse supermarkten zijn in de nabije omgeving te vinden. Ook de oprit tot de A2 ligt op steenworp afstand. De strategische ligging ten opzichte van de autosnelwegen zorgt ervoor dat zowel Utrecht als Eindhoven in een half uur te bereiken zijn. Op ca 8 autominuten ligt de historische vestingstad Zaltbommel met al haar voorzieningen.

Dus: droom jij van landelijke wonen op een royaal perceel, heb je een hobby of bedrijf waar je veel ruimte voor nodig hebt én is het voor jou belangrijk om centraal en bij uitvalswegen in de buurt wonen? Als flink verbouwen je niet afschrikt, dan kan dit misschien wel jouw nieuwe droomplek zijn!

Locatie:

Viaductweg 4
5314 LK Bruchem, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod