Vergtweg 22 Zaltbommel

Specificaties

Vraagprijs: € 245.000 k.k.


  • Oppervlakte: 126 m2
  • Perceel: 833 m2
  • Inhoud: 439 m3
  • Bouwjaar: 1973
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Een ruime lichte woning! Dat is het eerste wat opvalt als je het huis binnenkomt. Deze 2-onder-1-kap woning met losstaande verwarmde garage (7,45m x 2,75m) + carport (5,67m x 3,95m) met een nieuw kunststof dak, oprit (8,5m x 3,0m) voor twee auto’s, dakterras (5,0m x 3,57m) en grote tuin biedt veel mogelijkheden!

Ondanks dat de woning niet meer helemaal voldoet aan de hedendaagse eisen, en het onderhoud er een beetje bij ingeschoten is, is de woning nog wel geheel in de originele staat. Sinds de bouw in 1973 is de woning niet meer verbouwd of gewijzigd. Dit is onder andere zichtbaar aan de handgevormde plavuizen, de hardhouten Van Bruchem trappen en de originele vaste kasten die de keuken van de woonkamer scheiden.

De grote tuin biedt de kans om de woning aan de achterzijde uit te bouwen. Doordat de buren al een aanbouw hebben gerealiseerd, is de ruimte tussen deze aanbouw en de garage eenvoudig dicht te bouwen. Hiermee wordt de woonkamer uitgebreid en is de verwarmde garage van binnenuit bereikbaar.

Achter het eerste deel van de achtertuin bevindt zich nog een extra tuin van 135m2. Een smaller pad, verbindt de twee tuinen. Het achterste perceel is ideaal om bijvoorbeeld een speelweide voor kinderen te realiseren of een uitgebreide groentetuin. In de achtertuin is ook een extra garagebox (5,7m x 2,9m) aanwezig. Deze garagebox is bij de verkoopprijs inbegrepen en biedt veel opbergruimte.

INDELING
Begane grond:
Hal met meterkast. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Woonkamer met aansluiting voor houtkachel, keuken, tuin met extra garage.

Eerste verdieping:
Overloop. Drie slaapkamers. Badkamer.

Tweede verdieping:
Vaste trap. Voorzolder met de Nefit Ecoline cv ketel uit circa 2000, slaapkamer en dakterras.

– Een ruime, lichte woning met veel mogelijkheden!
– De woning beschikt over twee garages en een carport en daardoor is er plaats voor 5 auto’s!
– De woning heeft een grote tuin met mogelijkheden om de woning uit te bouwen.

Locatie:

Vergtweg 22
5301 TG Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Recent aanbod