Veerdam Aalst

Specificaties

Vraagprijs: € 495.000 k.k.


  • Perceel: 2975 m2
  • Bouwjaar: 1998
  • Ligging: bedrijventerrein

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Deze bedrijfshal met kantoorunit is gelegen aan de Veerdam 9 op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van Aalst op korte afstand van de afgedamde Maas. Dit bedrijventerrein biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid en is door de centrale ligging met 15 minuten reistijd goed bereikbaar via de N322 vanaf de A2 en de A27.

Bedrijfshal
Dit goed onderhouden in 1998 gebouwde object betreft een bedrijfsgebouw, waarbij in totaal ca. 500 m² bedrijfsruimte en ca. 80 m² kantoorruimte te koop wordt aangeboden. Door het ruime perceel van 2.975 m², een overheaddeur en 2 lichtstraten in de bedrijfsruimte is het object naast opslag, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld productie en/of assemblage.
De loods is voorzien van een sectionaaldeur met een breedte van 5,5 m en wordt verwarmd middels een gasgestookte heater.
Op de eerste verdieping zijn een kantine en een toilet aanwezig alsmede een opslagruimte van ca. 11,50 x 4,00 m.

Kantoor
Aan de voorzijde van het object is een vrijstaande prefab kantoorunit gesitueerd welke is voorzien van 3 kantoorruimtes waarvan er 2 zijn uitgerust met airco, een opslagruimte, toiletvoorziening en een pantry.

Overkapping
Op het buitenterrein is een houten overkapping geplaatst van ca. 12,45 x 5,45 voor stallen van materieel.

Buitenterrein
– geasfalteerd buitenterrein
– het terrein is geheel omheind voorzien van een poort
– uitermate geschikt voor opslag van materialen

Technische voorzieningen
– Elektra aansluitingen 3 x 63 ampère
– Verwarming
– Verlichting

Bestemmingsplan
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zaltbommel’ en is onherroepelijk geworden op 17-09-2014. Onderhavige locatie heeft de bestemming ‘Bedrijf Buitendijks’. In deze bestemming is niets aangegeven over een milieucategorie. Er geldt een maximale bouwhoogte van 12 meter. Het bedrijfstype wat op deze locatie is toegestaan volgens het vigerende bestemmingplan: Aannemersbedrijf en groothandel in hout- en plaatmateriaal zoals bruggen, steigers, trappen en meubilair.

Locatie:

Veerdam
5308 JH Aalst, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod