Valeton b Zaltbommel

Specificaties

Vraagprijs: € 475.000 k.k.


  • Perceel: 520 m2
  • Bouwjaar: 2008
  • Ligging: bedrijventerrein

Terug naar het overzicht

Omschrijving

TE HUUR en TE KOOP, ook beschikbaar voor tijdelijke verhuur, deze multifunctionele bedrijfsruimte met energielabel A op een top locatie dicht bij de snelweg en het station. De bedrijfsruimten is voorzien van een demontabele houten verdiepingsvloer. De voorgevel is uitgevoerd in glas, wat zorgt voor een fijne lichtinval in de kantoorruimte.

Op de begane grond tref je eerst de hal met trapopgang en toilet. Er zijn twee ruime kantoren aanwezig en een royale bedrijfsruimte. Op de verdieping is tevens een hal met toilet. Een ruime kantoorruimte en een grote kantine. Naast deze ruimte is er een multifunctionele open ruimte aanwezig.

80m2 kantoorruimte op de begane grond
290m2 bedrijfsruimte op de begane grond
120m2 kantoorruimte op de eerste verdieping
250m2 bedrijfsruimte op de eerste verdieping

Bedrijventerrein Wildeman
Centraal in Nederland, aan de A2, net buiten het centrum van de historische stad Zaltbommel, ligt het duurzaam, veilig en centraal gelegen bedrijventerrein. De Wildeman biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid en een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid tussen de ondernemers die er gevestigd zijn, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten als politie en brandweer.

Ben jij op zoek naar meer informatie, wil je het pand bezichtigen of gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Locatie:

Valeton
5301 LW Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod