Valeton a/b/c Zaltbommel

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Perceel: 2320 m2
  • Bouwjaar: 2008
  • Ligging: bedrijventerrein

Terug naar het overzicht

Omschrijving

TE HUUR, ook beschikbaar voor tijdelijke verhuur, deze multifunctionele bedrijfsruimte met energielabel A op een top locatie dicht bij de snelweg en het station. De bedrijfsruimten 9a t/m 9c zijn in de huidige situatie aan elkaar gekoppeld d.m.v. doorgangen op de begane grond en verdieping. Alle bedrijfsruimten zijn voorzien van een demontabele houten verdiepingsvloer. Op dit moment zijn de verdiepingsvloeren in gebruik als showroom en is de begane grond in gebruik als magazijn.

Afname van het geheel is mogelijk, maar ook gedeeltelijke afname behoort tot de mogelijkheden. Onderstaand een aantal mogelijkheden ter inspiratie.

9a circa 110m2 kantoorruimte en ca. 315m2 verdiepingsvloer.
9b circa 80m2 kantoorruimte, ca. 330m2 begane grondvloer en 330 m2 verdiepingsvloer.
9c circa 100m2 kantoorruimte, ca. 330m2 begane grondvloer en 330 m2 verdiepingsvloer.

Bedrijventerrein Wildeman
Centraal in Nederland, aan de A2, net buiten het centrum van de historische stad Zaltbommel, ligt het duurzaam, veilig en centraal gelegen bedrijventerrein. De Wildeman biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid en een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid tussen de ondernemers die er gevestigd zijn, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten als politie en brandweer.

Ben jij op zoek naar meer informatie, wil je het pand bezichtigen of gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Locatie:

Valeton
5301 LW Zaltbommel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod