Stationsweg 3 b Leerdam

Specificaties

Vraagprijs: € 359.000 k.k.


  • Oppervlakte: 84 m2
  • Inhoud: 261 m3
  • Bouwjaar: 2000
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: in centrum, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Centraal en gelijkvloers wonen, in een heerlijk licht appartement met 2 slaapkamers, 2 ruime balkons en eigen parkeerplaats.

Het appartement
Via de gezamenlijke entree van het appartementencomplex “De Hoge Klaver Vier”, is het appartement op de eerste verdieping, zowel per lift als trap bereikbaar. Via de hal is de woonkamer bereikbaar, waar plaats is voor een royale zit- en grote eethoek. De grote raampartijen maken dit tot een heerlijk licht en comfortabel appartement. De open keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van alle gemakken. Vanuit de keuken is het eerste balkon bereikbaar, dat gelegen is op het westen. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan 1 met een eigen balkon van nog eens 8 m2 met ligging op het zuiden. Er is een royale badkamer met een inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel. In het appartement zelf is een ruime berging aanwezig waar naast de nodige bergruimte, de aansluitingen aanwezig zijn voor het witgoed, de CV ketel en mechanische ventilatie. Daarnaast hoort bij dit appartement een parkeerplaats en een berging in de gezamenlijke parkeergarage. Uiteraard is er een lift aanwezig in het complex.

Bijzonderheden:
– Ruim en licht hoekappartement met 2 balkons op het zuiden en westen
– 2 slaapkamers
– Parkeerplaats en berging in gezamenlijke parkeergarage
– Uitstekende ligging in het centrum van Leerdam op loopafstand van alle voorzieningen.
– De servicekosten (VVE) bedragen € 200,78 per maand.
– De verkoper heeft de woning niet zelf bewoond, zodoende zijn er geen vragenlijsten en lijst van zaken aanwezig. Om die reden wordt er een “niet-zelfbewonings-” clausule opgenomen in de koopakte.

Leerdam
Op de grens van Zuid-Holland en Gelderland ligt deze fijne stad met circa 21.000 inwoners. Leerdam biedt een uitgebreid voorzieningen aanbod aan sportverengigingen, scholen (basis- en voortgezetonderwijs) en zorg. Het stadcentrum heeft een divers aanbod aan winkels en restaurantjes. Leerdam staat internationaal bekend als Glasstad en ligt zeer centraal in het land. Zowel de A15, A27 als de A2 zijn binnen afzienbare tijd bereikbaar. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

Kortom: bent u op zoek naar een fijn appartement in het centrum van Leerdam, waar u gelijkvloers kunt wonen? Dan is het hier heerlijk wonen met de lichte ruimtes en de twee balkons. Er is eigenlijk altijd een plekje te vinden waar u lekker buiten kunt zitten of dat nu in de zon of de schaduw is.

Locatie:

Stationsweg 3
4141 HB Leerdam, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod