Slotshof 68 Gameren

Specificaties

Vraagprijs: € 349.000 k.k.


  • Oppervlakte: 94 m2
  • Inhoud: 349 m3
  • Bouwjaar: 2012
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Keurig en ruim appartement gelegen in het woon-zorgcomplex De Slotshof. Dit nette appartement uitkijkend op de dijk, met 2 slaapkamers en een ruim balkon, is op zoek naar nieuwe bewoners (doelgroep 55+). Het inkopen van extra zorg is mogelijk!

Het appartement
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is via de gezamenlijke entree zowel per lift als trap bereikbaar. De woonkamer is ruim en licht en heeft een landelijk uitzicht op de dijk. Er is een open keuken, die van alle benodigde gemakken is voorzien. Zowel via de woon- als de slaapkamer is het dakterras van 13 m2 bereikbaar. De woonkamer heeft een grote bergkast, waar ook de wasmachine geplaatst kan worden. Via deze ruimte is ook de bergzolder bereikbaar. Er zijn twee slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer direct toegang biedt tot de badkamer. De badkamer is ruim opgezet, waardoor deze goed toegankelijk is met eventueel een rollator of rolstoel. Vanuit de hal is een separaat toilet bereikbaar. In het appartement is een intercominstallatie aanwezig. In de kelder is een berging aanwezig. De VVE bijdrage is € 171,- per maand (excl. water, elektra en stookkosten).

Het Appartementencomplex
Aan de voet van de Waalbandijk in Gameren staat dit in 2012 gebouwde sfeervolle woon-zorgcomplex De Slotshof. Het complex is gelegen in een rustige, landelijke omgeving. Er zijn 42 huur- en koopappartementen (voor doelgroep 55+). Het complex De Slotshof heeft een centrale entreeruimte en er is een gezamenlijke ontmoetingsruimte voor allerlei activiteiten. Rondom het complex is voldoende parkeerruimte aanwezig. Er is een huisartsenpraktijk, een apotheek, fysiotherapeut en restaurant, allemaal binnen handbereik.

Extra ondersteuning
Indien gewenst kan er zorg worden ingekocht bij het naastgelegen verzorgingshuis ’t Slot. Hierdoor is het mogelijk om extra ondersteuning te krijgen, door het vaste thuiszorgteam van ’t Slot. In het appartement is er een optie tot een alarmtelefoon.

Gameren
Gameren is een dorp in de Bommelerwaard en ligt op slechts 5 autominuten van Zaltbommel. In Gameren zijn belangrijk basisvoorzieningen zoals een aantal winkels, een basisschool en een voetbalvereniging aanwezig. Voor meer stedelijke voorzieningen ligt Zaltbommel vlakbij, net als de oprit tot de A2. Voor grootstedelijke voorzieningen is Den Bosch binnen 15 autominuten bereikbaar. Deze streek wordt ook wel riviereiland genoemd: omringd door de Waal en de Maas, er is veel natuurschoon te bewonderen. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes.

Kortom
Bent u op zoek naar een keurig en instapklaar appartement, met 2 slaapkamers, in een smaakvol woon-zorgcomplex? Vindt u het prettig om de mogelijkheid te hebben tot het inkopen van extra zorg bij een vast thuiszorgteam. Download dan de uitgebreide brochure en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Locatie:

Slotshof 68
5311 CR Gameren, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod