Schoofbandweg 7 Rossum

Specificaties

Vraagprijs: € 359.000 k.k.


  • Oppervlakte: 160 m2
  • Perceel: 6810 m2
  • Inhoud: 846 m3
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

LANDELIJK WONEN aan de rand van ZALTBOMMEL!

Ruimte, vrijheid, het geluid van wind door de bomen op je eigen perceel. Op de grens van het dorp Rossum en de stad Zaltbommel, staat dit fijne huis op een ruim perceel van 6810m2!

De woning
Deze parel in wording, staat op een schitterende vrije plek én ligt zeer centraal t.o.v. de stad Zaltbommel, de A2 en het treinstation. Deze charmante woning is heerlijk om in te wonen, maar heeft zeker wat aandacht nodig. De plek van de woning is al top en met de nodige liefde kan ook echt een topwoning worden! De woning is gelijkvloers te gebruiken, met badkamer en 3 slaapkamers beneden. Op de bovenverdieping is een 4e slaapkamer te vinden. Er is een ruime aangebouwde schuur met garage, deze is echter wel in matige conditie.

Dus: droom jij van LANDELIJK wonen op steenworp afstand van ZALTBOMMEL? Kun jij veel ruimte of eigen grond gebruiken én vind jij het niet erg om flink te hoeven klussen? Dan kun je hier je hart ophalen!

Belangrijkste kenmerken:
– Zeer charmante woning, die een paar goede klushanden kan gebruiken.
– 6810m2 eigen grond.
– Gelijkvloers wonen mogelijk, met 3 slaapkamers, werkkamer en badkamer beneden.
– Landelijke en vrije ligging, op steenworpafstand van zowel Rossum als Zaltbommel.
– Verwarming middels radiatoren, door een in 2019 vernieuwde olietank. Warm water door een elektrische boiler.
– Binnen 5 minuten op de snelweg of bij het treinstation

Rossum en Zaltbommel
De woning ligt aan de rand van Rossum, op de grens met Zaltbommel. De ultieme combinatie tussen landelijke wonen én dichtbij het stadscentrum van Zaltbommel. De directe omgeving heeft een open polderlandschap, met eeuwenoude bebouwing langs de dijken. Rossum is een gezellig dorp, gelegen aan de rivier de Waal, in de gemeente Maasdriel. Het dorp heeft een basisschool, supermarkt en een restaurant/hotel. Het prachtige natuurreservaat, de Hurnse Kil, ligt op 5 kilometer afstand. Dit natuurgebied staat internationaal hoog aangeschreven. Zaltbommel heeft een knusse stadse allure en heeft een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, (sport)verenigingen en recreatiemogelijkheden. Door de gunstige en centrale ligging in het hart van Nederland biedt deze stad goede woon- en werkmogelijkheden. Het stadscentrum en het NS station zijn op fietsafstand en ook de oprit tot de A2 ligt om de hoek. Voor (groot)stedelijke voorzieningen, hoger onderwijs en ziekenhuizen is Den Bosch op 15 autominuten bereikbaar.

Kortom
Wil jij meer weten? Download dan de uitgebreide brochure en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Locatie:

Schoofbandweg 7
5328 JA Rossum, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod