Pensionarisstraat 32 Gorinchem

Specificaties

Vraagprijs: € 195.000 k.k.


  • Oppervlakte: 71 m2
  • Inhoud: 224 m3
  • Bouwjaar: 1963
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met berging op de begane grond. Het appartement kent een ideale ligging met in de directe nabijheid o.a. het “Piazza Center”, het Beatrix ziekenhuis en is gelegen op enkele minuten van de binnenstad van Gorinchem. Het heerlijke balkon op het zuiden maakt dit appartement extra aantrekkelijk. Het appartement is geheel voorzien van isolerende beglazing en is grotendeels uitgevoerd met kunststof kozijnen.

Entree
Via de galerij bereik je de entree van het appartement. De entree biedt toegang tot de keuken, het toilet, de badkamer, de 2 slaapkamers en de woonkamer.

Keuken
De gesloten keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is gelegen aan de galerijzijde van het appartement. Het keukenblok en is uitgevoerd in een grijze kleurstelling.

Woonkamer
De lichte woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartij door de ligging op het zuiden. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van stucwerk. De woonkamer is verder uitgerust met koofverlichting.

Slaapkamer 1
De ouderslaapkamer is ca. 11,5 m² groot en is gesitueerd aan de straatzijde en grenst direct aan het balkon dat te bereiken is via de dubbele deuren.

Balkon
Het zonnige balkon is gesitueerd op het zuiden. Vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar is het hier heerlijk genieten van de zon!

Slaapkamer 2
De 2e slaapkamer is ca. 11,5 m² groot en is gesitueerd aan de galerijzijde van het appartement.

Toiletruimte
Het toilet is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een fonteintje.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een hoekligbad, wastafelmeubel met spiegelkast en een wasmachine aansluiting.

Complex
Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten centrale entree met brievenbussen, lift en trapopgang.
Daarnaast zijn op de berging op de begane grond gesitueerd.

VvE
De bijdrage aan de gezonde en goed functionerende Vereniging van Eigenaren is € 185,00 per maand inclusief circa € 70,00 voorschot stookkosten.

Gorinchem ligt op een prachtig plekje aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. Gorinchem telt momenteel ca. 35.000 inwoners.
Eeuwenlang was Gorinchem aangewezen op de waterwegen die de wijde omgeving beheersten. Nog steeds speelt het water hier een belangrijke rol. Twee prachtige jachthavens ontvangen jaarlijks vele pleziervaartuigen en watersporters uit binnen- en buitenland. De Merwede, de Maas, de Linge en het natuurreservaat de Biesbosch liggen dan ook allen in de directe omgeving.

Gorinchem is een oude vestingstad met een rijk historisch verleden, een stadhuisplein, diverse terrassen en meerdere autovrije winkelstraten. Daarnaast is Gorinchem voorzien van vele historische gebouwen en gezellige straatjes. Deze oudheid in combinatie met de uitstekende hedendaagse voorzieningen maakt dit tot een fijne plek om te wonen. In Gorinchem vind je veel mooie winkels en goede horecagelegenheden.

Gorinchem biedt een groot arsenaal aan sportverenigingen. Van atletiek tot honkbal en van waterpolo tot volleybal kunt u altijd bij een van de vele sportverenigingen terecht. Daarnaast is er een golfbaan op enkele minuten van de woning.

Gorinchem telt op dit moment ca. 35.000 inwoners en is zeer centraal gelegen.
Dankzij de ligging bij de A15 en A27 en het aanwezige bus- en treinstation is Gorinchem goed en eenvoudig te bereiken. Grote steden als Rotterdam, Utrecht en Breda zijn 35 minuten met de auto bereikbaar.

Locatie:

Pensionarisstraat 32
4204 BH Gorinchem, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod