Parallelweg 1 Hedel

Onder bod

Specificaties

Vraagprijs: € 325.000 k.k.


  • Oppervlakte: 160 m2
  • Perceel: 1190 m2
  • Inhoud: 733 m3
  • Bouwjaar: 1957
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: aan water, beschutte ligging

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Droom jij van een prachtige woonboerderij op een ruim perceel met veel privacy. En zie jij niet op tegen een grote verbouwing. Dan is die een uitgelezen kans!

Deze parel in wording, staat op een heerlijk perceel van 1190m2 in Hedel en ligt zeer centraal t.o.v. de stad Zaltbommel, veel voorzieningen en belangrijke uitvalswegen. Dit huis heeft enorm veel potentie en kan een droomhuis worden voor iedereen, echter moet er veel gebeuren. Het betreft een echte kluswoning. Op de begane grond is voldoende ruimte voor een grote leefkeuken, een ruime woonkamer en een werk- of slaapkamer met badkamer en suite. Op de eerste verdieping is voldoende ruime voor meerdere slaapkamers en een badkamer.

Het perceel is lekker ruim, met volop privacy. De oprit van de woning heeft doormiddel van een brug en hek een prachtige klassieke uitstraling. We beseffen goed dat het pand een enorme make-over nodig heeft. Er is veel werk aan de winkel, maar voor degene die wel van een uitdaging houdt en een pand zoekt die compleet naar eigen smaak gemaakt kan worden. Is dit de perfecte kans!

Hedel is een gemoedelijk dorp, gelegen aan de rivier De Maas en telt ca. 5000 inwoners. Hedel behoort sinds 1 januari 1999 bij de gemeente Maasdriel. Hedel heeft twee bruggen over de Maas: de Hedelse spoorbrug uit 1870 en de Hedelse brug uit 1937. Hedel heeft schitterende uiterwaarden, waar volop gewandeld en gefietst kan worden. Met een eigen jachthaven is Hedel uitermate geschikt voor watersport liefhebbers.

Hedel staat bekend om zijn jaarlijkse paardenmarkt die de 1e maandag na 1 november wordt gehouden.
De Hedelse Paardenmarkt is een van de grootste paardenmarkten van Europa en bestaat al sinds de 18e eeuw.

Er zijn diverse basisscholen en naschoolse opvang in het dorp. Er is een groot aanbod aan vervolgopleidingen in de nabije omgeving. Er zijn meerdere actieve verenigingen en onder andere twee restaurants.

Verder biedt Hedel meer dan genoeg voorzieningen middels een winkelcentrum in de kern van het dorp.
Er zijn verschillende supermarkten (o.a. Hoogvliet, Jumbo en Aldi) en gespecialiseerde winkels als een bakker, slijterij en drogist.

Hedel is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar, het dorp ligt dicht tegen de wijk de Maaspoort van ‘s-Hertogenbosch aan. Het centrum van Den Bosch is binnen ca. 10 minuten bereikbaar. De NS-stations van ‘s-Hertogenbosch en Zaltbommel zijn eenvoudig te bereiken. De A2 in de richtingen van Eindhoven en Amsterdam is in ca. 5 autominuten bereikbaar. Er is eveneens een goede verbinding met de A59 richting Waalwijk – Breda. De steden Utrecht, Eindhoven en Tilburg zijn binnen ca. 30 autominuten bereikbaar.

Locatie:

Parallelweg 1
5321 JA Hedel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod