Nieuwstraat 16 Gameren

Specificaties

Vraagprijs: € 439.000 k.k.


  • Oppervlakte: 173 m2
  • Perceel: 1550 m2
  • Inhoud: 926 m3
  • Bouwjaar: 1953
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Nieuwstraat 16 te Gameren

Veel licht en ruimte
We nemen je even mee voor een korte rondleiding. De hal geeft ons toegang tot de woning en tot de eerste verdieping. Een deur verder komen we in de woonkamer. Deze heeft een gashaard en grote ramen, waardoor er veel daglicht binnen valt. Bovendien is de woonkamer voorzien van vloerverwarming.
De keuken is een aparte ruimte maar staat door middel van een toog wel in verbinding met de woonkamer. Hij is groot genoeg om er een eettafel neer te zetten en voorzien van een keramische kookplaat, koelkast, oven en afzuigkap. Via de keuken komen we in de ruime bijkeuken. Vanuit hier kunnen we naar de badkamer, het separate toilet en het kantoor.

Boven komen we via een zeer ruime overloop bij vier slaapkamers en een toilet. De ” masterbedroom” heeft toegang tot een groot dakterras.
Aan de achterzijde van de woning is een garage aanwezig met bergzolder. Deze biedt ruimte voor twee auto’s maar kan ook als opslag gebruikt worden. Of misschien wel als hobbyruimte. Tussen de woning en de garage is een overkapping aanwezig. Deze kan met twee openslaande deuren afgesloten worden.

Ook buiten is er ruimte genoeg! Een heerlijk grasveld met daarachter een moestuin voor degene met groene vingers. Aan de voorzijde en zijkant van de woning vinden we een mooie aangelegde tuin. Hier zijn veel mogelijkheden om fijne zithoekjes te creëren.

Achter de woning ligt een glastuinbouwbedrijf. De bewoners van de woning ervaring dit als alles behalve storend. In de weekenden en in de avonden is er niets te doen. Overdag komt enkele malen een vrachtauto laden en lossen. Als het buiten donker wordt, dan wordt de belichting met schermdoek afgeschermd totdat het weer licht wordt.

Gameren is een dorp in de Bommelerwaard, gelegen vlak naast Zaltbommel. Deze streek wordt ook wel riviereiland genoemd: omringd door de Waal en de Maas is dit schitterende gebied vooral bekend vanwege de vele bezienswaardigheden. De oude kastelen en historische kerken maken een bezoek aan de mooie stadjes in deze streek zeker de moeite waard. Ook is er veel natuurschoon te bewonderen. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes. ‘Waardnamen’ komen sinds de twaalfde eeuw voor. Een waard of weerd is een oude naam voor vlak land in een rivierengebied. De Bommelerwaard is een waard vernoemd naar Bommel, de lokale naam voor het karakteristieke Zaltbommel.
In Gameren vindt je basisvoorzieningen zoals een aantal winkels en een school. Voor meer voorzieningen ligt Zaltbommel op zo’n 5 autominuten afstand. Ook de uitvalswegen A2 en A59 liggen vlakbij.

Locatie:

Nieuwstraat 16
5311 BG Gameren, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod