Molenstraat 26 Bruchem

Specificaties

Vraagprijs: € 395.000 k.k.


  • Oppervlakte: 70 m2
  • Perceel: 1060 m2
  • Inhoud: 271 m3
  • Bouwjaar: 1975
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: aan rustige weg, landelijk gelegen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Landelijk en gelijkvloerse vrijstaande woning in Bruchem op een perceel van 1060m2!

Deze parel in wording, staat op een fijne plek aan de buitenrand van het dorp Bruchem én ligt centraal t.o.v. de stad Zaltbommel, veel voorzieningen en belangrijke uitvalswegen. Aan de voorzijde kijk je vrij weg over boomgaarden en met een perceel van 1060 m2 is deze charmante woning heerlijk om in te wonen. Dit huis heeft veel potentie, maar er moet flink geklust worden. De woning is gelijkvloers, heeft een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De oprit is royaal en biedt plek voor meerdere auto’s, daarnaast is er een eenvoudig houten tuinhuis. Verwarming van de woning wordt geregeld door middel van gaskachels en voor warm water is er een geiser aanwezig. Er is in deze woning zeker werk aan de winkel, maar als je een huis zoekt dat je compleet naar eigen smaak kunt indelen en inrichten, dan is dit de perfecte kans!

Belangrijkste kenmerken:
– Vrijstaande woning, waarbij alles gelijkvloers is.
– Perceel van 1060m2
– Landelijke ligging, met vrij uitzicht aan de voorzijde over boomgaarden, op korte afstand van Zaltbommel en Den Bosch.
– De verkoper heeft de woning niet zelf bewoond, zodoende zijn er geen vragenlijsten en lijst van zaken aanwezig. Om die reden wordt er een “niet-zelfbewonings-” en “As is Where is” clausule opgenomen in de koopakte.

Camping ’t Meulenhuis
Aan de Noord-Oost zijde van de woning ligt de camping ’t Meulenhuis. Op deze locatie zijn plannen om verder uit te breiden, naar ook de Noord-West zijde van de woning. De komende periode wordt naar verwachting de vergunning hiervoor aangevraagd.

Bruchem
Het landelijke dorp Bruchem heeft voorzieningen als een slagerij, basisschool, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. Sportvelden, scholen voor het voortgezet onderwijs en diverse supermarkten zijn in de nabije omgeving te vinden. Ook de oprit tot de A2 ligt op steenworp afstand. De strategische ligging ten opzichte van de autosnelwegen zorgt ervoor dat zowel Utrecht als Eindhoven in een half uur te bereiken zijn. Op ca 8 autominuten ligt de historische vestingstad Zaltbommel met al haar voorzieningen.

Dus: droom jij van wonen in een vrijstaand huis op een mooi perceel, aan de rand van het dorp en toch dichtbij stedelijke voorzieningen? Vind jij het niet erg om te hoeven klussen? Dan kun je hier je hart ophalen!

Locatie:

Molenstraat 26
5314 BZ Bruchem, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod