Marktplein Brakel

Te koop

Specificaties

  • Oppervlakte: 1367 m2
  • Perceel: 1998 m2
  • Bouwjaar: 1995
  • Verdiepingen: 4
  • Ligging: landelijk gebied

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Potentiële herontwikkellocatie! Bekijk de website gemeentehuisbrakel.nl

Wonen of werken in Brakel? Aan u de keus!

Werken aan het Marktplein
Het traditioneel gebouwde pand bestaat uit een hoofdgebouw met drie bouwlagen en een tweede deel met twee bouwlagen en een souterrain, samen goed voor een vloeroppervlakte van ongeveer 1.367 m², waarvan circa 1.133 m² verhuurbaar is. De keuze voor split level maakt een dynamische en ruimtelijke indeling mogelijk.

Via het bordes bereikt u de betegelde entree met een centrale hal als middelpunt van het gebouw. Het object beschikt over de diverse verdieping over meer dan voldoende kantoorruimtes en vergaderkamers. Er zijn eenaantal sanitaire ruimtes en een keuken op zowel de begane grond als op de 2e verdieping. De kantoorruimtes zijn veelal uitgerust met systeemplafonds met verlichting en afgewerkt met vloerbedekking. Daarnaast beschikt het object over diverse technische ruimtes, waaronder ook een serverruimte. Het pand is uitgerust met een liftinstallatie en een lucht verversingssysteem. Daarnaast beschikt het pand over een noodstroomvoorziening. In het souterrain is ca. 55 m² aan archiefruimte aanwezig. Het object biedt zeventien parkeerplaatsen op eigen terrein en op het Marktplein is daarnaast ook meer dan voldoende parkeerruimte.

Vanaf het Marktplein is het maar een klein stukje naar het parkbos van het landgoed Brakel, de combinatie van de lunch en een korte wandeling kunnen in deze omgeving een prettige werkonderbreking zijn.

De locatie ligt vijftien autominuten van het NS-station en de op- en afritten van de A2 en A27.

Wonen aan het Marktplein 2 in Brakel
Het pand biedt uitstekende mogelijkheden voor het realiseren van een aantal appartementen. De gemeente Zaltbommel is bereid medewerking te verlenen om de huidige kantoorbestemming te wijzigen naar een woonbestemming.

Wonen of werken in Brakel? Kom kijken!
Kom naar ons Start Event op vrijdag 5 april 2019 en ontdek zelf de mogelijkheden die het gebouw biedt. Kijk voor meer informatie op de website www.gemeentehuisbrakel.nl en meld u dan meteen even aan.

We zien u graag tijdens het Start Event op 5 april!

Bijzonderheden
– locatie aan het Marktplein
– hoofdgebouw met 3 bouwlagen en bijgebouw met 2 bouwlagen
– split-level indeling
– liftinstallatie
– souterrain met 55 m² archiefruimte
– uitgerust met noodstroomvoorziening
– 17 parkeerplaatsen op eigen terrein

Wonen of werken in Brakel
Brakel is een dorp in het westelijk deel van de Bommelerwaard en is gelegen aan de Waal. Het dorp staat bekend om de historische gebouwen zoals Het Spijker en Huyse Brakel. En in het oerhollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, is Slot Loevestein gelegen. Er zijn voldoende fiets- en wandelroutes richting het “Munnikenland” aanwezig om van de prachtige natuurgebieden rondom Brakel te genieten.

Brakel kent een actief verenigingsleven, voetbalvereniging V.V. Brakel, Wieler Tour Club Maas Waal, tennisvereniging De Molenwiek en de B.O.G. met een jaarlijkse toneelvoorstelling genieten de meeste bekendheid. Daarnaast organiseert de Oranjevereniging elk jaar met een enthousiaste groep vrijwilligers leuke activiteiten voor jong en oud in het dorp rond Koningsdag. De Ponymarkt op de laatste zaterdag van september is al een halve eeuw een familiefeest met ruim 100 kramen, handel op de ponymarkt en genoeg plezier voor jong en oud. Er is een ruime middenstand aanwezig om in de dagelijkse behoeften te kunnen voorzien.

Momenteel zijn er in Brakel volop ontwikkelingen omtrent het realiseren van een Multi Functionele Accomodatie (MFA). De voetbalclubs uit Brakel en Zuilichem leggen momenteel een fusietraject af en in combinatie met beide Brakelse basisscholen zijn er plannen om over een paar jaar samen een multifunctioneel complex te betrekken. De bereikbaarheid van Brakel is optimaal. Met 15 autominuten is de A2 bereikbaar evenals de stadse voorzieningen van Zaltbommel. Utrecht en ‘s-Hertogenbosch zijn ook eenvoudig bereikbaar via de trein. Leerdam en Gorinchem zijn met 10 autominuten te bereiken gebruikmakend van het autoveer Brakel-Herwijnen.

Bekijk de website gemeentehuisbrakel.nl en meldt u aan voor het Start Event op vrijdag 5 april!

Locatie:

Marktplein
5306 BA Brakel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Recent aanbod