Marktplein 2 Brakel

Te Huur

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Aan het Marktplein in Brakel is het statige kantoorgebouw en voormalige gemeentehuis van de gemeente Brakel herontwikkeld tot een energiezuinig complex met 12 appartementen.

Het pand is traditioneel gebouwd halverwege de jaren ’90 waarbij gekozen is voor een split level indeling.
Dit geeft het complex een bijzondere indeling. Het hoofdgebouw beschikt over 3 bouwlagen en het achterste gedeelte van het object beschikt over 2 bouwlagen en een souterrain.

 

Het complex is geheel verbouwd tot 12 appartementen en is voorzien van een souterrain en beschikt over een lift installatie. Het pand is recent verduurzaamd met de installatie van 45 zonnepanelen en de appartementen worden gasloos opgeleverd.

De appartementen worden ieder voorzien van een warmtepomp. Kortom, klaar voor de toekomst!

Met 12 verschillende appartementen is er volop keuze in het complex. Elk appartement is voorzien van een volledige badkamer met inloopdouche, een separaat toilet met een fonteintje en is uitgerust met complete keuken voorzien van kwaliteitsapparatuur.
De keuken wordt uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combimagnetron.

Daarnaast zijn alle appartementen uitgerust met vloerverwarming en voorzien van een PVC-vloer.

 

Naast de beschikbaarheid van water en elektra in het appartement is er een WiFi netwerk beschikbaar en zijn de appartementen voorzien van een standaard televisie pakket. Het pand beschikt over een ruime kelder met fietsenstalling.

Interesse?
We maken met alle plezier een afspraak om het project gedetailleerder met u door te nemen. Mocht u voor de verhuisbeslissing benieuwd zijn naar de courantheid van uw eigen koopwoning en de waarde daarvan, komen we ook hier met alle plezier voor bij u langs. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Voor meer informatie, neem contact op met ons kantoor in Brakel via 0418-677008.

 

Update planning

15-05-2020, oplevering medio 11-2020

24-09-2020, oplevering medio 12-2020

Locatie:

Marktplein 2
5306 BA Brakel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod