Koppestokstraat 35 C Utrecht

Geveild/Verkocht bij inschrijving

Specificaties

  • Oppervlakte: 29 m2
  • Inhoud: 90 m3
  • Bouwjaar: 1931
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 1

Terug naar het overzicht

Omschrijving

De veiling is gepland op 27 november 2018 om 11.00 uur.

Bezichtiging pand:
Dinsdag 6 november 12.00 uur tot 13.00 uur
Dinsdag 20 november 17.00 uur tot 18.00 uur

Omschrijving van het object
Een aantrekkelijk studio-appartement met een keukenblok, badkamer en kleine binnenplaats. De studio is keurig onderhouden en instapklaar.

De woonkamer heeft een laminaatvloer, gestukadoorde muren en een plafond van gipsplaten. Het keukenblok is voorzien van een 2-pits elektrische kooplaat, afzuigkap, koelkast en warm water boiler. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche met mengkraan, wastafel en staand toilet.

Locatie
De ligging is goed, binnen 10 minuten fietsen bereik je het vernieuwde winkelcentrum Rokade, het gevarieerde winkelaanbod aan de Amsterdamsestraatweg, het gezellige Julianapark waar in de zomer verschillende festivals worden georganiseerd en natuurlijk de oude binnenstad van Utrecht! De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en ook de diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Parkeren kan gratis op de openbare weg rondom het complex.

Bijzonderheden:
– De woning wordt verwarmd door radiatoren. Het complex beschikt over een centraal geplaatste Remeha Quinta HR ketel uit 2007. Ieder appartement is voorzien van 4 eigen groepen met een aardlekschakelaar.
– Bijdrage woonkosten ca € 165,- per maand.
– Het betreft de veiling van het lidmaatschapsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de studio, bestaande uit een woonkamer met keukenblok op de begane grond met een eigen badkamer met doucheruimte, wastafel en een toilet, alsmede het gezamenlijk gebruik van de entree en de trapopgang(en), van het pand Koppestokstraat 31-35 bis, uitmakende het het 320/4828e deel van het woonhuis aan de Koppestokstraat 31-35 bis, 3554 BB Utrecht. Het lidmaatschapsrecht in een woonvereniging er rust een paraplu hypotheek op het complex. Beperkt financierbaar.
– Bij verkoop van het lidmaatschapsrecht / toetreding van een nieuw lid, beslist de algemene vergadering met algemene stemmen. Wat inhoud dat de meerderheid voor moet stemmen.
– Ingebruikgever: Woonvereniging Koppestokstraat 31-35 bis en Van der Marckstraat 6-6 bis, statutair gevestigd te Utrecht, kantoorhoudende te 3554 BB Utrecht, Koppestokstraat 31-35 bis, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Utrecht en Omstreken onder nummer 30232675.

Meer informatie?
Download de brochure en neem contact met ons op.

Locatie:

Koppestokstraat 35
3554 BB Utrecht, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 9.00 en 18.00.

Recent aanbod