Kerkstraat Kerkdriel

Specificaties

Vraagprijs: € 549.000 k.k.


  • Oppervlakte: 120 m2
  • Perceel: 539 m2
  • Bouwjaar: 1996
  • Verdiepingen: 1
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Multifunctionele kantoorruimte met een heerlijk woonhuis.

Het kantoorpand
Het kantoor is via een zelfstandige ingang bereikbaar en heeft de bestemming ”dienstverlening”. Het kantoor is opgedeeld in 5 verschillende kantoorruimtes die variëren in grootte. Er is een pantry aanwezig, met een keukenblok en separaat toilet. Aan de voorzijde van het pand zijn 5 parkeerplaatsen.

Mantelzorg
De kantoorruimte is ook uitermate geschikt om om te bouwen tot een mantelzorgwoning. De gehele kantoorruimte is gelijkvloers en daarnaast is het mogelijk om binnendoor een verbinding te maken tussen de woning en de huidige kantoorruimte.

Natuurlijk zijn er ook nog legio andere mogelijkheden om de huidige kantoorruimte te gebruiken. Te denken valt aan winkelruimte, bed en breakfast, fysiopraktijk, sportschool en kinderopvang. Kom vooral eens kijken.

Het woonhuis
Er is een fijne woonkamer en een half open keuken. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping, ook zijn er 2 badkamers, 1 boven en 1 beneden. Er is genoeg bergruimte, met een berging op de begane grond en een ruime bergzolder, die bereikbaar is met een vlizotrap. Het geheel staat op een perceel van 539 m2. De voortuin is aangelegd met verschillende borders en de achtertuin heeft een heerlijk terras.

Belangrijkste kenmerken
– Multifunctionele kantoorruimte met woonhuis
– Kantoorruimtes heeft eigen gas/water en elektra aansluitingen
– Ruime woning met 3 slaapkamers en een bergzolder
– Recent veel raamkozijnen vernieuwd
– Heerlijke gaskachel
– Perceel van 539 m2.

Kerkdriel
De woning staat in het dorp Kerkdriel in de gemeente Maasdriel. Tussen de Maas en de Waal, vind je dit bijzondere stukje land, genaamd de Bommelerwaard. Kerkdriel heeft veel voorzieningen, zo zijn er verschillende supermarkten, scholen en (sport) verenigingen. Er is een groot recreatief aanbod door de vele watersportgebieden. Waterliefhebbers kunnen terecht in De Zandmeren en de Dorpswaard. Hier is een compleet aanbod op het gebied van waterrecreatie te vinden met jachthavens, zwembaden, campings, strand- en ligweiden, vis-, zwem-, surf- waterski en zeilgelegenheden. Zo bieden de Zandmeren volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse plekken waar je kunt genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Verschillende kastelen sieren de omgeving en voor de golfers onder ons, is er een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel. Daarnaast ligt Kerkdriel op korte afstand van uitvalswegen als de A2, waardoor steden als Den Bosch binnen 15 autominuten bereikbaar zijn. Ook het station van Zaltbommel is makkelijk bereikbaar, waar verbindingen zijn met onder andere de stations Den Bosch, Utrecht, maar ook Dordrecht, en Rotterdam.

Kortom: Wil jij wonen en werken combineren? Op mooie en centrale locatie, dichtbij uitvalswegen en steden als Zaltbommel en Den Bosch? Dan is dit wellicht jouw kans!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vraag dan de uitgebreide brochure, neem contact met ons op en kom vooral een keer kijken!

Locatie:

Kerkstraat
5331 CC Kerkdriel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod