Kerkstraat 71 b Kerkdriel

Specificaties

Vraagprijs: € 199.000 k.k.


  • Oppervlakte: 121 m2
  • Perceel: 185 m2
  • Inhoud: 350 m3
  • Bouwjaar: 1996
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Wordt dit voormalig kantoor jouw nieuwe bungalow? De uitgelezen kans om een bungalow met 120m2 woonoppervlakte te realiseren, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een heerlijke voortuin.

Huidige situatie
Op dit moment zijn de ruimtes ingedeeld als spreek- en werkkamers. De wanden hebben geen dragende functie en daardoor is het mogelijk om de indeling gemakkelijk te wijzigingen. Het kantoor is voorzien van eigen aansluitingen m.b.t. gas, water en elektra. In het kantoorgebouw is op dit moment een toilet en een pantry aanwezig.

De foto’s geven een impressie van de mogelijkheden, maar je bent geheel vrij om hiervan jouw perfecte plaatje van te maken. Kom vooral eens kijken!

Kerkdriel
De bungalow staat in het dorp Kerkdriel in de gemeente Maasdriel. Tussen de Maas en de Waal, vind je dit bijzondere stukje land, genaamd de Bommelerwaard. Kerkdriel heeft veel voorzieningen, zo zijn er verschillende supermarkten, scholen en (sport) verenigingen. Er is een groot recreatief aanbod door de vele watersportgebieden. Waterliefhebbers kunnen terecht in De Zandmeren en de Dorpswaard. Hier is een compleet aanbod op het gebied van waterrecreatie te vinden met jachthavens, zwembaden, campings, strand- en ligweiden, vis-, zwem-, surf- waterski en zeilgelegenheden. Zo bieden de Zandmeren volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse plekken waar je kunt genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Verschillende kastelen sieren de omgeving en voor de golfers onder ons, is er een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel. Daarnaast ligt Kerkdriel op korte afstand van uitvalswegen als de A2, waardoor steden als Den Bosch binnen 15 autominuten bereikbaar zijn. Ook het station van Zaltbommel is makkelijk bereikbaar, waar verbindingen zijn met onder andere de stations Den Bosch, Utrecht, maar ook Dordrecht, en Rotterdam
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem contact met ons op en kom vooral een keer kijken!

Locatie:

Kerkstraat 71
5331 CC Kerkdriel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod