Kapelstraat 13 Nederhemert

Specificaties

Vraagprijs: € 375.000 k.k.


  • Oppervlakte: 141 m2
  • Perceel: 450 m2
  • Inhoud: 645 m3
  • Bouwjaar: 1985
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Deze verrassend ruime twee onder een kapwoning, met 4 slaapkamers, royale garage staat op een perceel van 450m2 en is op zoek naar nieuwe bewoners. De woning kan een flinke moderniseringsslag gebruiken, maar met de nodige liefde en aandacht heeft deze woning alles in zich, om jouw nieuwe droomhuis te worden!

De woning
Dit fijne huis staat op een perceel van 450m2 en met 141 m2 woonoppervlak heeft ook de woning zelf een flink formaat. Met de inpandig bereikbare garage van 48m2 is deze woning op alle fronten royaal te noemen. De woning is gebouwd in 1985 en kan zeker worden omgetoverd tot een pareltje. Daar is wel wat kluswerk voor nodig, want de woning is gedateerd, maar alle ingrediënten voor een fijn huis zijn aanwezig! Zo is er een ruime woonkamer met een sfeervolle kachel, waar plaats is voor een zit- en eethoek. De halfopen keuken heeft goede afmetingen en er is zeker ruimte voor een ontbijttafel. Verder is er een praktische bijkeuken en een grote inpandig bereikbare garage met een zolder. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer, met ligbad, douche, wastafel en een toilet. De tweede verdieping heeft een overloop, met de CV ketel en de geiser, en de 4e slaapkamer is hier aanwezig. De woning heeft een diepe voortuin en een oprit waar 3 auto’s op kunnen staan. De achtertuin heeft verschillende zithoekjes en borders en ligt op het westen. Dat betekent veel namiddag en avond zon! Maar door de grootte van het perceel heb je eigenlijk altijd wel zon of schaduw ergens in de tuin. Ook is er een eenvoudige overkapping aanwezig.

Bijzonderheden:
– Royaal perceel van 450m2 en 141m2 woonoppervlak
– Tuin op het westen
– Inpandig bereikbare garage van 48m2
– 4 slaapkamers en ruime badkamer
– Verrassend ruime woning, gedateerd, maar alle ingrediënten zijn aanwezig om er een pareltje van te maken!

Nederhemert
Nederhemert maakt onderdeel uit van de gemeente Zaltbommel. Vroeger lag Nederhemert aan een bocht geheel ten noorden van de Maas, Omstreeks 1460 werd de bocht op natuurlijke wijze afgesneden waardoor Nederhemert deels ten zuiden van de Maas kwam te liggen. Er vaart een pontje tussen Nederhemert Noord en Zuid. Naast een kerkelijk dorp is er ook veel bedrijvigheid. Er zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, slagerij, Christelijke basisschool ‘De Wegwijzer’, dorpshuis ‘De Gaarde’ en een cafe/cafetaria. Het dorp beschikt verder over een actieve dorpsraad die zich inzet om de algemene belangen van de inwoners van Nederhemert te behartigen. Ook zijn er verschillende verenigingen zoals ijsclub ‘Eensgezindheid’, toneelvereniging ‘Uit Vriendschap’ en sportvereniging ‘Hamarithi’. De actieve Oranjevereniging genaamd ‘Oranje Trouw’ organiseert jaarlijks vele activiteiten organiseert voor zowel jong als oud. Bekende evenementen zijn o.a. het jaarlijkse truckpulling en truckshow evenement dat druk bezocht wordt vanuit de gehele regio. Daarnaast worden er jaarlijks diverse toertochten georganiseerd. In de nabije omgeving zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor watersport liefhebbers.

Met tien autominuten is de A2 bereikbaar, evenals de stadse voorzieningen van Zaltbommel met o.a. een treinstation. Daarnaast zijn Utrecht en ‘s-Hertogenbosch ook eenvoudig per treinverbinding bereikbaar.

Kortom: wonen in een ruime twee onder een kap, met flinke garage en 4 slaapkamers, waar je met het nodige kluswerk volledig je eigen droomhuis van kunt maken. Dichtbij voorzieningen en in een rustig dorp, maar vlakbij Den Bosch en Zaltbommel! Een ideale gezinswoning.

Spreekt dit je aan? Download de uitgebreide brochure en plan een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Locatie:

Kapelstraat 13
5317 JP Nederhemert, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod