Hovendsedijk 19 Brakel

Specificaties

Vraagprijs: € 169.500 k.k.


  • Oppervlakte: 74 m2
  • Perceel: 270 m2
  • Inhoud: 269 m3
  • Bouwjaar: 1950
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Starters en klussers opgelet! Midden in de kern Brakel is op een ruim perceel van 270 m² deze 2-onder-1-kapwoning met vrijstaande garage, berging en schuur gelegen. Deze woning biedt volop mogelijkheden voor starters en klussers om de woning te moderniseren en uit te bouwen. De diepe tuin op het zuiden is een extra pluspunt!

Hal/Entree
Je komt binnen in de hal met meterkast, toiletruimte, kelderkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met lambrisering en behang.

Toiletruimte
De toiletruimte is eenvoudig van opzet en de wanden zijn deels betegeld met lichtblauwe tegels.

Woonkamer
De door-zon woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de keuken. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking en de wanden zijn grotendeels voorzien van behang.

Keuken
De keuken (2009) is voorzien van een keukenblok met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.

Overloop
Aangekomen op de eerste verdieping bereik je de overloop. Deze geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

Badkamer
De badkamer is vormgegeven middels een wastafel en een douche en heeft een oppervlakte van ca. 3 m². De wanden zijn betegeld met lichtblauwe tegels.

Slaapkamers
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Over bijna de gehele breedte van de woning is aan de achterzijde een dakkapel aangebracht. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en behang op de wanden. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een elektrische screens.

Vliering
Als extra bergruimte is er nog een vliering die gebruikt kan worden voor opslag.

Tuin
De woning beschikt over een ruime op het zuiden gelegen tuin welke geheel naar eigen wensen kan worden ingericht.
De tuin is vormgegeven middels een bestraat terras direct achter de woning en achter de schuur en berging is de tuin eenvoudig vormgegeven.

Berging
In de berging zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger gesitueerd, alsmede de CV-opstelling, te weten een AWB Thermomaster (2002). Achter de berging is nog een kleine schuur aangebouwd van ca. 4 m².

Garage
Aan de rechterzijde van de woning is de oprit gelegen waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden en deze oprit doet tevens dienst als achterom. In het verlengde van de oprit bevindt zich een vrijstaande garage met een oppervlakte van ca. 24 m² welke uitgerust is met verwarming.

Brakel is een dorp in het westelijk deel van de Bommelerwaard en is gelegen aan de Waal. Het dorp staat bekend om de historische gebouwen zoals Het Spijker en Huyse Brakel.

Daarnaast is in het oer-Hollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, Slot Loevestein gelegen. Er zijn voldoende fiets- en wandelroutes richting het “Munnikenland” aanwezig om van de prachtige natuurgebieden rondom Brakel te genieten.

Brakel kent een actief verenigingsleven, voetbalvereniging V.V. Brakel, Wieler Tour Club Maas Waal, Tennisvereniging De Molenwiek en de B.O.G. (Bond Oudleerlingen Gelderland) met een jaarlijkse toneel-voorstelling genieten de meeste bekendheid. Daarnaast organiseert de Oranjevereniging elk jaar met een enthousiaste groep vrijwilligers leuke activiteiten voor jong en oud in het dorp rond Koningsdag. De Ponymarkt in Brakel is al ruim een halve eeuw een familiefeest in Brakel. Een gezellige braderie op de laatste zaterdag van september met ruim 100 kramen, handel op de ponymarkt en genoeg plezier voor jong en oud.

In het dorp zijn 2 scholen en er is een ruime middenstand aanwezig om in de dagelijkse behoeften te kunnen voorzien. De bereikbaarheid van Brakel is optimaal. Met 15 autominuten is de A2 bereikbaar evenals de stadse voorzieningen van Zaltbommel. Utrecht en ‘s-Hertogenbosch zijn ook eenvoudig bereikbaar via een treinverbinding. Leerdam en Gorinchem zijn met 10 autominuten te bereiken gebruikmakend van het autoveer Brakel-Herwijnen.

Locatie:

Hovendsedijk 19
5306 AH Brakel, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod