Hoogveldweg 6 Bruchem

Specificaties

Vraagprijs: € 475.000 k.k.


  • Oppervlakte: 124 m2
  • Perceel: 2910 m2
  • Inhoud: 1011 m3
  • Bouwjaar: 1967
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: aan rustige weg, landelijk gelegen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Vrijstaande woning met veel mogelijkheden! Op een perceel van ruim 2900 m2 staat deze woning met een flinke schuur en dichtbij belangrijke uitvalswegen. Uitermate geschikt voor hobbyisten en ondernemers.

De woning
Deze heerlijke vrijstaande woning is op zoek naar nieuwe bewoners. De woning staat op een perceel van ruim 2900 m2. De ruimte in combinatie met een recent gebouwde grote schuur, maakt deze woning bijzonder geschikt voor ondernemers met een bedrijf aan huis of mensen die veel berg- en buitenruimte zoeken. Misschien droom jij wel van het houden van diertjes, ook dan past deze woning goed bij je! De begane grond is voorzien van een fijne woonkamer en gesloten knusse keuken. Hier bestaat de mogelijkheid om de indeling te wijzigingen, zodat er een royale open keuken gecreëerd kan worden. Verder zijn er twee slaapkamers, een praktische bijkeuken en een eenvoudige badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers aanwezig. De woning dient wel deels opgeknapt en gemoderniseerd te worden. Kijk voor een aantal impressies van het exterieur en een mogelijke nieuwe indeling van de begane grond bij de foto’s en in de brochure.

Belangrijkste kenmerken:
– Royaal perceel van ruim 2900 m2
– Zeer centraal gelegen in Nederland op 5 minuten afstand van de oprit tot de A2.
– Recente gebouwde schuur van ruim 110m2
– Woning met 4 slaapkamers
– Badkamer en 2 slaapkamer op de begane grond

Overige bijzonderheden
De woning wordt verkocht “as is were is”. Daarbij heeft de PHTB (Project Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard) momenteel een tijdelijke koopoptie op een gedeelte van het perceel. De PHTB heeft aangegeven dat niet verwacht wordt dat er gebruik gemaakt gaat worden van de koopoptie.

Bruchem
Het landelijke dorp Bruchem heeft voorzieningen als een slagerij, basisschool, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. Sportvelden, scholen voor het voortgezet onderwijs en diverse supermarkten zijn in de nabije omgeving te vinden. Ook de oprit tot de A2 ligt op steenworp afstand. De strategische ligging ten opzichte van de autosnelwegen zorgt ervoor dat zowel Utrecht als Eindhoven in een half uur te bereiken zijn. Op ca 8 autominuten ligt de historische vestingstad Zaltbommel met al haar voorzieningen.

Dus: droom jij van landelijke wonen, heb je een hobby waar je veel ruimte voor nodig hebt? Én is het voor jou belangrijk om centraal en bij uitvalswegen in de buurt wonen? Dan kun je hier je hart ophalen!

Download de uitgebreide brochure voor meer informatie. Wil je een kijkje nemen in dit leuke huis en sfeer komen proeven? Neem dan contact op. Wij vertellen je graag alles over deze woning!

Locatie:

Hoogveldweg 6
5314 BL Bruchem, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod