Hambloksestraat 46 46a Aalst

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 425.000 k.k.


  • Oppervlakte: 247 m2
  • Perceel: 3643 m2
  • Inhoud: 1005 m3
  • Bouwjaar: 1898
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 9
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Authentiek en wat een riant perceel! Deze bijzondere monumentale woonboerderij is gelegen in de kern van het dorp Aalst op een perceel van 3.643 m². Een ideale locatie voor een dierenliefhebber! Of een zelfstandige die een ruime werkplaats nodig heeft. Ook is deze woonboerderij is geschikt voor dubbele bewoning en biedt je gelegenheid voor mantelzorg. Hambloksestraat 46a wordt door de huidige eigenaren bewoond.

Hal/Entree
Middels de ruime verharde oprit bereik je de entree van de woning. De hal van de woning is voorzien van plavuizen en geeft je toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer, badkamer en middels een vaste trap toegang tot de eerste verdieping. Daarnaast bereik je vanuit de hal de slaapkamer op de begane grond.

Toilet
Het toilet is eenvoudig afgewerkt en is voorzien van een fontein.

Woonkamer
De sfeervolle woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en kent een ruime opzet. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking en behangen wanden. De woonkamer is verder afgewerkt met authentieke schuiframen.

Keuken
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime woonkeuken. De keuken beschikt over meer dan voldoende werkblad en is in een rechte opstelling geplaatst. De keuken is afgewerkt met een novilon vloer en lambrisering met glasvezelbehang. De keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. De keuken kent een fijne lichtinval en van hieruit is de bijkeuken en de hal bereikbaar.

Bijkeuken
Aan de achterzijde van de woning is een bijkeuken gerealiseerd. Deze ruimte is afgewerkt met plavuizen en is voorzien van de witgoedaansluitingen.

Slaapkamer
De slaapkamer op de begane grond is afgewerkt met vloerbedekking en behangen wanden. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 11m².

Overloop
De overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers, een berging en een riante achterzolder.

Berging
Deze kamer is uitermate geschikt voor opslag. In deze ruimte is ook de cv-ketel opgesteld. De woning is uitgerust met een Nefit HRC combiketel uit ca. 2002.

Slaapkamers
De 2 slaapkamers hebben een afmeting van ca. 3,00 x 3,50 m. Deze slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking kennen door de ruime dakvensters meer dan voldoende licht inval.

Achterzolder
Deze woonboerderij beschikt over een ruime achterzolder. Ook hier is er meer dan voldoende ruimte voor opslag.

Schuren
Op het riante perceel zijn meerdere grote schuren gerealiseerd. De hooischuur heeft een afmeting van ca. 15,90 x 6,10 m. Deze schuur is afgewerkt met een zadeldak en is met pannen gedekt. Een tweede schuur heeft een afmeting van ca. 9,45 x 10,30 m. Deze schuur is afgewerkt met een zadeldak en is met asbesthoudende golfplaten gedekt.

Achter de woning is nog een kleinere berging gebouwd welke in 2 delen is gesplitst. Een ideale ruimte voor het opslaan van tuinmeubilair of tuingereedschap.

Tuinoverkapping
In de achtertuin is een houten tuinoverkapping gerealiseerd met een verspringende zadeldakconstructie welke is afgewerkt met lichtdoorlatende polycarbonaat platen. Het is hier heerlijk vertoeven, zeker in de vroege ochtenduren en in de late avond uurtjes. Een vrij uitzicht over het perceel doet je hier compleet genieten!

Carport
Naast de hooischuur is een ruime carport aangebouwd met een afmeting van ca. 7,50 x 3,25 m.

Tuin
De fraai aangelegde voortuin is afgewerkt met siergrind en buxus struiken. Een gedeelte van de tuin is ingebruik als moestuin. De achterzijde van het perceel is vrijwel geheel afgewerkt met een gazon.

Bijzonderheden:

– Ideale locatie voor dierenliefhebber of een zelfstandige.
– Geschikt voor dubbele bewoning en/of mantelzorg.
– Riant perceel van ca. 3.643 m² gelegen in de dorpskern.
– Het object is een gemeentelijk monument.

Aalst is een dorp in het westelijk deel van de Bommelerwaard en staat in de regio bekend als een dorp met veel recreatiemogelijkheden met name op het gebied van watersport. Het recreatiegebied De Neswaarden ligt op een schiereiland in de Afgedamde Maas en grenst direct aan recreatieplas Het Esmeer en de jachthaven.
Het is een schitterend gebied met een strand, ligweide, sportveldjes en een grote recent aangelegde speeltuin en biedt volop mogelijkheden voor watergebonden recreatie. In de buurt ligt een jachthaven en kan men kamperen of een recreatiewoning huren in Recreatiepark het Esmeer (onderdeel van Topparken). Kamperen in de omgeving kan ook op camping de Rietschoof.

Aalst kent een actief verenigingsleven, voetbalclub Roda Boys Bommelerwaard, volleybalvereniging Podarwic, watersportvereniging het Esmeer en visvereniging HSV de Rietvoorn genieten de meeste bekendheid. Daarnaast organiseert Oranjevereniging Trouw aan Oranje elk jaar met een enthousiaste groep vrijwilligers leuke activiteiten voor jong en oud in het dorp. Ook organiseren ze samen met de buurtverenigingen elk even jaar in september de drukbezochte verlichtingsdagen. Tijdens deze drie fantastische dagen toveren zestien buurtverenigingen de straten om in verschillende uiteenlopende thema’s.

In het dorp zijn 2 scholen en zijn er voldoende winkels aanwezig om in de dagelijkse boodschappen te kunnen voorzien. Met tien autominuten is de A2 bereikbaar evenals de stadse voorzieningen van Zaltbommel. Daarnaast zijn Utrecht en ‘s-Hertogenbosch ook eenvoudig bereikbaar via een treinverbinding.

Locatie:

Hambloksestraat 46
5308 KP Aalst, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod