Eilandstraat Papendrecht

Specificaties

  • Perceel: 146 m2
  • Bouwjaar: 1961
  • Ligging: winkelgebied stadscentrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

De veiling is gepland op 2 mei 2019 om 10.30 uur. Er is geen startprijs, de prijsvorming vindt plaats op de veiling bij opbod en afslag. Kijk voor alle veilinginformatie en kosten op BOG-auctions.com.

Bezichtiging pand:
Donderdag 25 april 16.00 – 17.00 uur*

Omschrijving van het object
Appartementsrecht van uitsluitend gebruik van de winkel op de begane grond met berging benedendijks. Winkel / Horeca ruimte bevindt zich op de begane grond en heeft een oppervlakte van 63m2 Verkoopbaar Vloer Oppervlak (VVO). Daarnaast zijn er op -1 sanitaire voorzieningen en een opslagruimte van ruim 40 m2 VVO. Er is parkeergelegenheid voor de deur in de vorm van een blauwe zone. Het object beschikt over gevelpuien in de voor- en zijgevel en derhalve over veel daglichttoetreding. Het object is funtioneel als winkel- of horecaruimte. Buitenzijde van het object is zeer matig onderhouden en er rust een last onder dwangsom op voor bouwkundig herstel. De binnenzijde is redelijk onderhouden.

Ligging
Het getaxeerde ligt herkenbaar op de hoek van de Eilandstraat en Westeind in centrum Papendrecht, in het verlengde van winkelcentrum de Meent. Het object ligt in het centrum van Papendrecht en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Via de uitvalswegen zijn de op- en afritten van de A15 en N3 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Kadastraal bekend als gemeente Papendrecht, Sectie A, nummer 6367, appartementsindex 1. Uitmakende 1/2 aandeel in de grond en opstellen van ten tijde van de splitsing, kadastraal bekend als gemeente Papendrecht, Sectie A, nummer 3532, groot 146m2.
– De vereniging van eigenaren is slapend, waardoor er geen reservefonds is.
– Last onder dwangsom van toepassing i.v.m. bouwkundig herstel.

Meer informatie?
Download de brochure, kijk op BOG-auctions.com of neem contact met ons op.

*De makelaar is tijdens de bezichtiging aanwezig voor vragen. Hoogstwaarschijnlijk is het alleen mogelijk het pand van de buitenzijde te bezichtigen, uiteraard wordt er alles aan gedaan om toch binnen te kunnen kijken.

Locatie:

Eilandstraat
3351 AB Papendrecht, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod