Beemstraat 84 Gameren

Specificaties

Vraagprijs: € 399.000 k.k.


  • Oppervlakte: 145 m2
  • Perceel: 1110 m2
  • Inhoud: 581 m3
  • Bouwjaar: 1900
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: aan rustige weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Droom jij van landelijk wonen op een ruim perceel met veel privacy en toch dichtbij het stadse Zaltbommel? Zie jij niet op tegen klussen? Dan is dit misschien wel de woning waarna jij op zoek bent!

Deze parel in wording, staat op een perceel van 1110m2 aan de oostkant van Gameren, tegen Zaltbommel aan. Dit huis heeft veel potentie, maar er moet zeker e.e.a. aan gedaan worden. Op de begane grond is ruimte voor een fijne lichte woonkamer met haard en een eetkamer. De keuken is van goed formaat. Verder is er beneden nog een slaapkamer met badkamer ensuite, een bijkeuken en een tweede eenvoudige badkamer. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan er 1 een zogenaamde doorloop slaapkamer is. Deze is ook ideaal te gebruiken als werk- of studeerkamer.

De oprit van de woning biedt ruimte voor verschillende auto’s, aan de achterzijde is een garage te vinden. Het perceel is fors en ligt zowel aan de voor- als achterzijde vrij. De voorzijde heeft zicht op de waaldijk met daarachter de schitterende uiterwaarden. Er is in deze woning zeker werk aan de winkel, maar als je een huis zoekt dat je compleet naar eigen smaak kunt maken, dan is dit de perfecte kans!

Bijzonderheden:
– Landelijk gelegen dichtbij Zaltbommel
– Perceel van 1110m2
– De kap van de woning is vernieuwd en geïsoleerd
– Slaapkamer met badkamer ensuite beneden
– Beneden twee badkamers
– Boven drie slaapkamers.
– De “As is Where is” en ouderdoms- clausule worden opgenomen.

Gameren
Gameren is een dorp in de Bommelerwaard, op slechts 5 autominuten van Zaltbommel. In Gameren vind je basisvoorzieningen zoals een aantal winkels, een basisschool en sportverenigingen. Voor meer stedelijke voorzieningen ligt Zaltbommel vlakbij, net als de oprit tot de A2. Voor grootstedelijke voorzieningen is Den Bosch binnen 15 autominuten bereikbaar. Deze streek wordt ook wel riviereiland genoemd: omringd door de Waal en de Maas, er is veel natuurschoon te bewonderen. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes.

Dus: droom jij van wonen in een vrijstaand huis op een mooi perceel, landelijk gelegen en toch dichtbij stedelijke voorzieningen? Kun jij veel ruimte gebruiken én vind jij het niet erg om te hoeven klussen? Dan kun je hier je hart ophalen!

Wil jij meer weten? Download dan de uitgebreide brochure en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Locatie:

Beemstraat 84
5311 AE Gameren, Nederland

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen van ma. tot vrij. tussen 8.30 en 17.00.

Recent aanbod